| | | |

Predstavljen novi ThinkPad X1 Extreme

Pin It

ThinkPad X1 Extreme omogućit će korisnicima snagu dok rješavaju zahtjevne zadatkeThinkPad X1 Extreme omogućit će korisnicima snagu dok rješavaju zahtjevne zadatke

Lenovo je na svom godišnjem događanju Tech Life event predstavio seriju novih uređaja za pametne domove, proširenu stvarnost (AR) te prijenosnike

Osmišljavajući uređaje koji su korisnicima lakši za korištenje, zanimljiviji i produktivniji nastavlja svoju predanost transformaciji tehnologije i korisničkog iskustva.

Vrhunski portfelj Yoga osobnih računala namijenjen krajnjim korisnicima pruža vrhunsku izradu, svrhovitu inovaciju i sveobuhvatnu zabavu za korisnike u pokretu koji očekuju snažnu i prilagodljivu izvedbu. Perjanica tvrtke Lenovo koju pokreću procesori 8th Gen Intel Core Yoga C930 je Windows 10 2-u-1 prijenosnik namijenjen krajnjim korisnicima koji dolazi s dosad neviđenim Rotating Sound Bar s Dolby Atmos Speakers System, posebno osmišljenim zvučnicima za nevjerojatan zvuk. Podržava Dolby Vision HDR, koji transformira okruženje s iznimno živim slikama. Yoga C930 također dolazi s Garaged Pen koja se u puni u svom odjeljku, pružajući intuitivniju produktivnost. Mikrofoni s dalekosežnim dosegom na uređaju Yoga C930 omogućuju asistentima Cortana i Alexa prepoznavanje glasovnih naredbi s udaljenosti do četiri metra, čak i u standby načinu rada.

Novi Yoga Book C930 prvi je prijenosnik s dvostrukim zaslonom s E Ink koji ispisuje nova pravila kada je u pitanju prenosiva produktivnosti. Svestrani E Ink ekran pretvara se u dinamičnu, prilagodljivu tipkovnicu s potporom na više jezika, digitalnim papirom za bilješke ili skiciranje te čak i eReader s dodirom na gumb. Sve ovo s operativnim sustavom Windows 10 te izvedbom Intel Core procesora u iznimno tankom i laganom okviru s izvrsnim trajanjem baterije. Kao prvi uređaj u industriji koji pokreće Qualcomm najnovija Snapdragon 850 mobilna računalna platforma, tanki i lagani Yoga C630 WOS spaja snagu i produktivnost Windows 10 S prijenosnika s uvijek povezanom mobilnošću pametnog telefona. Osmišljen za današnju generaciju u pokretu, dolazi s integriranim 4.5G LTE Advanced Pro s do 25+ sati reprodukcije videa. Yoga C930 i Yoga Book C930 bit će dostupni u EMEA regiji od kraja rujna s početnom cijenom od €1.499 (uključujući PDV) odnosno €999 (uključujući PDV). Yoga C630 WOS bit će dostupna u studenom po početnoj cijeni od €999 (uključujući PDV).

Novi tanki i elegantni uređaj tvrtke Lenovo ThinkPad X1 Extreme omogućit će korisnicima snagu dok rješavaju zahtjevne zadatke zahvaljujući diskretnoj NVIDIA GeForce grafici te najnovijom procesorima osme generacije 8th Gen Intel Core s integriranim Gigabit Wi-fi, što uključuje Core i9. Multi-monitor omogućuje rješavanje više zadataka istodobno, a RapidCharge tehnologija omogućava punjenje baterije do 80 posto u samo 60 minuta. Njegov 4K, 100 postotni Adobe RGB HDR zaslon s Dolby Vision HDR te Dolby Atmos zvukom postavlja ljestvicu visoko za stvaranje sadržaja ili provođenje aktivnosti na ovom uređaju. Inovativne sigurnosne značajke uključuju pokrov za kameru ThinkShutter, Windows Hello prepoznavanje lica i čitač prstiju na dodir. ThinkPad X1 Extreme bit će dostupan u EMEA regiji od rujna s početnom cijenom od €1.695 (izuzevši PDV).

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675