| | | |

Dell na IFA 2018 sajmu predstavlja moderne, inovativne uređaje za potrošače i male kompanije

Pin It

XPS 13 2-u-1XPS 13 2-u-1

Nova Inspiron 7000 2-u-1 obitelj donosi sofisticirani dizajn s izbrušenom aluminijskom vanjštinom koja je glatka na dodir uz uglađeni dizajn

Dostupni u 13-, 15- i 17-inčnim veličinama, 2-u-1 prijenosnici koriste vrhunske značajke, uključujući Intel 8th Generation U Series procesore, opcionalne 4K UHD ekrane, i toplinski tok za kretanje vrućeg zraka kroz skrivene otvore, pružajući vrhunske performanse i ugodno iskustvo tijekom produženih sesija za računalom. 13- i 15-inčne verzije imaju trostrane uske rubove zahvaljujući novoj 2.7mm minijaturnoj web kameri koja nudi bolje performanse u slabijem osvjetljenju s Temporal Noise Reduction-om- prvom integriranom USB kamerom koja koristi navedenu tehnologiju. Također, 15- i 17-inčne verzije nude opcionalni NVIDIA GeForce MX150 za poboljšanje kvalitete grafike, kao i opcionalni Intel Optane Memory.

Inspiron 14 5000 2-u-1 prijenosnik diči se brojnim state-of-the-art poboljšanjima serije 7000, uključujući i termalno rutiranje i uske rubove. Dvije verzije Inspiron 14 5000 2-u-1 prijenosnika, 5481 i 5482, nude nove Intel 8th Generation U Series procesore, izbor, fleksibilnost i vrijednost koja odgovara raznolikim potrebama današnjih korisnika. 5482 2-u-1 prijenosnik uključuje USB Type-C ulaz s isporukom snage i podrškom za prikaz, po prvi puta kao dio standardne opreme za Inspiron 5000 seriju, kao i opcionalnom NVIDIA GeForce MX130 diskretnom grafičkom karticom.

Novi Inspiron 15 5000 (5580) dostupan je u velikom rasponu bogatih i sofisticiranih boja te s dvostranim uskim rubom koji kompletira moderni izgled. USB Type-C ulaz pruža isporuku snage i podršku za prikaz, dok je opcionalni čitač otisaka prstiju dostupan na gumbu za pokretanje. Ovaj proizvod diči se brojnim mogućnostima kao što su 32GB DDR4 memorije, opcije za pohranu koje uključuju SSD i dvostruke diskove, opcionalne diskretne grafike do NVIDIA GeForce MX150 grafike, kao i opcionalnu tipkovnicu s pozadinskim osvjetljenjem.

Dell-ov flagship model XPS 13, najmanji 13-inčni laptop koji je i najmoćniji u svojoj klasi, sada nudi novi Intel 8th Generation i3 procesor, nudeći pristupačniju opciju za kupce. XPS 13 Developer Edition dostupan je uz Ubuntu 18.04 LTS (long-term support), ažuriranje koje nudi podršku do pet godina.

Dodatno, XPS 13 2-u-1, najmanji 13-inčni 2-u-1 prijenosnik na svijetu8, sada nudi Intel-ove najnovije procesore osme generacije. 2-u-1 dolazi s opcijom Dynamic Power Mode da bi izvukao maksimalne performanse iz procesora, kao i do 15 sati života baterije i iznimno iskustvo gledanja uz UltraSharp QHD+ InfinityEdge dodirni zaslon.

Dell nastavlja širiti svoju Vostro liniju s novim Vostro 14 i 15 5000 laptopima, fokusiranim na pružanje produktivnosti i sigurnosnih značajki koje su potrebne malim poduzećima. Laptopi uključuju 8th Generation Intel Core procesore, USB Type-C ulaz koji pruža isporuku snage i podršku za prikaz, opcionalni Single-Sign-On čitač otisaka prstiju i dvostrani uski rub. Izrađeni prema potrebama publike, novi Vostro laptopi također nude hardver TPM (Trusted Platform Module) 2.0, koji pruža zaštitu i pohranu za ključeve za šifriranje za potvrdu uređaja i BitLocker za konfiguriranje sigurnosnih postavki. U kombinaciji s Peak Shift, što smanjuje potrošnju energije automatskim prebacivanjem sustava na napajanje baterije tijekom određenih doba dana, ove jednostavne, ali ključne značajke pomažu malim tvrtkama da rade učinkovito i glatko.

Dell, kao vodeći proizvođač zaslona u industriji otkriva najnoviji član svoje Ultrathin obitelji i najsvjetliji 27-inčni USB-C ultrazvučni monitor u svojoj klasi. Dell 27 USB-C Ultrathin (S2719DC) vrhunski je HDR monitor s VESA certificiranim DisplayHDR 600 i integriran s tehnologijom Corning Iris Glass light-guide plate (LGP). Opremljen je USB priključkom tipa C koji prenosi video, podatke i napajanje, sve iz jednog izvora nudeći bezbolno rješenje za jedan kabel. Dizajn je izuzetno tanak iz svakog kuta s najtanjim profilom od 5,5 mm što ga čini savršenim za radni prostor ili kućni set-up kako bi stvorio lijepu estetiku. S minimalističkim i InfinityEdge dizajnom u besprijekornom kućištu sa završetkom u srebrnom satinu, S2719DC daje bezvremenski i vrhunski osjećaj. Uživajte u nevjerojatno realističnim slikama na ovom vrhunskom ljepotanu kroz izuzetnu jasnoću, živopisni kontrast i široku paletu boja.

Dell također uvodi novu liniju SE Monitora s bitnim značajkama za svakodnevnu uporabu. Novi FHD monitori (SE2219H, SE2419H i SE2719H) dolaze s tankim okvirima i dostupni su u veličinama od 21,5 inča, 23,8 inča i 27 inča. Izgrađen s IPS pločom, pruža mogućnost uživanja u dosljednosti i točnosti boja u širokim kutovima gledanja. S ovom novom linijom, Dell sada ima punu osvježenu paletu potrošačkih monitora.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675