| | | |

ADATA predstavlja svoje najnovije inovacije na sajmu IFA 2018

Pin It

Drugi XPG igraći proizvodi koji će biti izloženi na štandu bit će nove slušalice i pojačalo s podrškom za virtualni 7.1 surround te RGB tipkovnica i miš za igračeDrugi XPG igraći proizvodi koji će biti izloženi na štandu bit će nove slušalice i pojačalo s podrškom za virtualni 7.1 surround te RGB tipkovnica i miš za igrače

ADATA najavljuje da će na sajmu IFA 2018 u Berlinu (Messe Berlin, IFA My Media, paviljon 17, štand 120) predstaviti svoje najnovije proizvode i rješenja

Među izloženim proizvodima bit će ADATA-in najnoviji igraći hardver uključujući RGB DDR4 memorijske module, PCIe SSD-ove i dodatnu opremu. Uz to, demonstrirat će se i nova microSDXC memorijska kartica razreda A1 velikog kapaciteta i robustan vanjski tvrdi disk (HDD).

“Veselimo se što ćemo sudjelovati na IFA-i 2018 i pokazati najnoviji portfelj svojih proizvoda, od hardvera za igrače do rješenja za pohranu“, rekao je Peter Wu, izvršni direktor ADATA-inih europskih operacija. „Kao ključni događaj za potrošačku elektroniku u srcu Europe IFA će nam pružiti priliku da pokažemo zašto smo i dalje vodeća tvrtka u proizvodima s DRAM-om i NAND flashom, ali i kako koristimo svoje glavne kompetencije za proširenje naše prisutnosti u regiji, posebno kad se radi o igrama i e-sportu.“

Ponudu XPG proizvoda za igrače predvodi memorijski modul SPECTRIX D80 – prva RGB DDR4 memorija na svijetu s hibridnim tekućim i zračnim sustavom hlađenja. Koristi spoj hermetički zabrtvljenog pasivnog hladnjaka s nevodljivom tekućinom i aluminijskog pasivnog hladnjaka. Hladnjak s tekućinom posve je osvijetljen programibilnim RGB osvjetljenjem koje mu daje dojmljiv izgled, što će igrači i samograditelji entuzijasti znati cijeniti. Uz to će na štandu biti predstavljen DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D41s taktom većim od 4600 MHz. Taj memorijski modul podržava platforme Intel® X299 i AMD AM4/Ryzen te dolazi sa živahnim RGB osvjetljenjem koje se može prilagoditi pomoću aplikacije XPG RGB Sync i cijelog niza drugih softvera za kontrolu osvjetljenja.

Drugi XPG igraći proizvodi koji će biti izloženi na štandu bit će nove slušalice i pojačalo s podrškom za virtualni 7.1 surround te RGB tipkovnica i miš za igrače. Tu će biti i nekoliko PCIe SSD-ova velike brzine uključujući modele SX6000 Pro i GAMMIX S5, koji za PC entuzijaste predstavljaju izvrsnu alternativu SATA SSD-ovima jer nude 3–4 puta veće brzine.

ADATA će predstaviti microSDXC memorijsku karticu kapaciteta 512 GB, vodeću u branši, s brzinama čitanja/pisanja do 100/85 MB/s. Zadovoljava preduvjete razreda brzine prijenosa videozapisa V30 i prvog razreda performansi aplikacija (A1) jer nudi brze prijenose videozapisa i performanse mobilnih aplikacija. Uz izdašan kapacitet od 512 GB predstavlja i izvrsno proširenje za pohranu dodatnih fotografija, videozapisa, pjesama i drugih digitalnih multimedijskih sadržaja.

ADATA-in tvrdi disk HD830 robustan je vanjski uređaj za pohranu velikog kapaciteta koji nudi vrhunsku zaštitu korisničkih podataka i dolazi u kapacitetima do 5 TB. Nosi oznaku razreda IP68, što znači da je otporan na vlagu i prašinu, ali je i načinjen od inovativnog materijala te ga krasi inovativan strukturni dizajn koji može podnijeti pritisak od 3000 kg. Radi dodatne robusnosti, HD680 karakterizira i otpornost na udarce na razini vojnih proizvoda, što omogućuje da neoštećen podnese padove sa znatnih visina.

Na štandu tijekom sajma moći će se vidjeti i ADATA-ini spremnici za napajanje i punjači, uključujući spremnik za napajanje D8000L s ugrađenom LED svjetiljkom od 200 lumena koji je osvojio nagradu iF Design, automobilski punjač CV0525 s praktičnim dužim kabelom, USB stanica za punjenje CU0480QC s 5 USB priključaka i dvije podloške za bežično punjenje CW0100 i CW0050 s certifikatom Qi.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675