| | | |

U trenu ispisujte i dijelite važne uspomene pomoću Zoeminija – najmanjeg i najlakšeg Canonova fotopisača

Pin It

Mase samo 160 g i dimenzija 118 mm x 82 mm x 19 mm, Canon Zoemini moći će se kupiti od 5. rujna 2018.Mase samo 160 g i dimenzija 118 mm x 82 mm x 19 mm, Canon Zoemini moći će se kupiti od 5. rujna 2018.

Canon je predstavio Canon Zoemini – lagani prijenosni fotopisač džepnog formata s tehnologijom ZINK (zero ink, bez tinte), Canon Zoemini povezuje se s lakoćom s aplikacijom Canon Mini Print putem sučelja Bluetooth radi trenutačnog ispisa fotografija i slika s društvenih mreža u nekoliko sekundi

Canon Zoemini ispisuje personalizirane fotografije dimenzija 5 x 7,6 cm (2 x 3 inča) izravno s mobitela, tableta ili aplikacija za društvene mreže.

Canon Zoemini savršeni je dodatak za sve koji uživaju u ispisu i dijeljenju posebnih trenutaka s obitelji i prijateljima, ma gdje ih raspoloženje odvede. Canon Zoemini inspirirat će korisnike da oslobode svoju kreativnost zahvaljujući cijelom nizu trendovskih filtara, okvira i animiranih efekata putem aplikacije Canon Mini Print koja će se od 5. rujna 2018. moći besplatno preuzeti iz trgovina App Store i Google Play.

Bez obzira radi li se o posebnim obiteljskim prigodama, odmoru ili jednostavnom nalaženju s prijateljima, Canon Zoemini potiče kreativnost fotografijama koje se lako ispisuju i funkcioniraju kao naljepnice kojima se mogu personalizirati stvari u svakodnevnoj upotrebi, poput prijenosnih računala, kućišta mobitela, torbi, ogledala ili zidova u spavaćoj sobi. Moguće je ukrasiti i školske torbe fotokolažom prijatelja, obitelji, ljubimaca, pa čak i pomno napravljenih selfija.

Ovaj kompaktni i elegantni uređaj koji lako stane u dlan dolazi u tri uzbudljive i žive boje: ružičasto zlatnoj/bijeloj, bijeloj/srebrnoj i crnoj/tamnosivoj.

Canon Zoemini krasi tehnologija ZINK što znači da troši nula tinte. Ovaj prijenosni pisač s punjivom baterijom dolazi s početnim paketom od 10 fotopapira Canon ZINK (s pozadinom koja se može odvojiti radi lijepljenja, bez razmrljavanja, otporni na vlagu i trganje), dok se dodatni papir može kupiti u pakiranjima od 20 ili 50 komada.

Aplikacija Canon Mini Print donosi i funkciju popločavanja za stvaranje velikih postera ili slika načinjenih od četiri ili devet ispisa kao i preko deset jedinstvenih predložaka za kolaže kojima se ispisuju slike dimenzija 2 x 3 inča. Od retro selfija do zaigranih filtara sa životinjskim licima, Canon Zoemini omogućuje prilagodbu i brz ispis uspomena.

Osim objave na Instagramu i Facebooku, aplikacija Canon Mini Print omogućuje korisnicima da se povežu sa servisima Google Photos i Dropbox tako da mogu ispisivati fizičke kopije svojih najvrjednijih uspomena dok su u pokretu.

Mase samo 160 g i dimenzija 118 mm x 82 mm x 19 mm, Canon Zoemini moći će se kupiti od 5. rujna 2018.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675