Njuškalo

Canon DR-2020U

Canon onosi svestranost i jednostavnost na tržište osobnih skenera

Skener DR-2020U namijenjen je sektoru općeg uredskog poslovanja te malih i kućnih ureda, a odlikuje se kompaktnim, privlačnim kućištem u elegantnoj crnoj izvedbi. Korisnici s različitim potrebama za skeniranjem, npr. recepcionari i osobni asistenti, uvjerit će se da je DR-2020U jednostavan za korištenje te da im omogućuje učinkovitiji rad zahvaljujući velikoj brzini i svestranim mogućnostima skeniranja.

U automatski ulagač dokumenata moguće je umetnuti pedeset listova papira, čime se omogućuje brzo skeniranje skupa dokumenata, a moguće je i ručno kopirati osjetljive dokumente i knjige pomoću plošnog skenera. Korisnici, osim toga, mogu umetnuti petnaest posjetnica u namjenski čitač posjetnica radi brzog bilježenja podataka o poslovnom kontaktu. Priložena programska oprema BizCard omogućuje pretvaranje tih važnih podataka u praktičnu digitalnu bazu podataka koju je moguće pretraživati, npr. mapu s kontaktima za poštu, čime se omogućuje brzo dohvaćanje i poboljšano upravljanje. Sean Suematsu, direktor europskog odjela za rješenja za skeniranje dokumenata u tvrtki Canon Europe, izjavio je: "Zahvaljujući svojim univerzalnim mogućnostima skeniranja, DR-2020U savršen je za osobne asistente i uredske radnike koji svakodnevno imaju potrebu za učinkovitim skeniranjem raznovrsnih dokumenata. Elegantan crni dizajn i kompaktna veličina čine ga privlačnim i za recepcije, gdje će vjerojatno biti izložen pogledima.

Procjenjuje se da će tijekom sljedećih nekoliko godina europsko tržište brzih skenera dokumenata doživjeti dvoznamenkastu stopu rasta jer će tvrtke i ustanove uvidjeti poslovne prednosti učinkovitog upravljanja dokumentima. U očekivanju takvog razvoja događaja Canon je predstavio DR-2020U, namijenjen segmentu općeg uredskog poslovanja te malih i kućnih ureda, u kojem postoji potreba za skenerima koji nude jednostavno rukovanje i raznovrsne mogućnosti skeniranja radi obrade najrazličitijih dokumenata." DR-2020U podržava skeniranje brzinom od čak dvadeset stranica u minuti u boji (četrdeset slika u minuti u obostranom načinu rada) bez smanjenja kvalitete slike. Skupove dokumenata moguće je skenirati i podijeliti brzo i jednostavno, čime se poboljšava pristup informacijama te produktivnost ureda i odjela.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.