Huawei

D-Link “Compatible with Windows 7”

D-Linkov Wireless N ADSL2+ Modem usmjernik omogućuje brzu, bešavnu bežičnu vezu i sigurnosnu zaštitu idealnu za kućna i manja poslovna mrežna okruženja

Tvrtka D-Link, jedna od vodećih u svijetu na području razvoja i dizajna end-to-end rješenja mrežne i komunikacijske opreme za kućna i poslovna okruženja, predstavila je tržištu svoj bežični ADSL 802.11n usmjernik (router) pod nazivom DSL-2740B, koji među prvima nosi oznaku kompatibilnosti s Windows 7 OS (Compatible with Windows 7). Predstavljeni model usmjernika, kojeg i mi u CroPC-ju koristimo, omogućava brz prijenos podataka i multimedije za veći broj korisnika na kućnoj ili uredskoj mreži uz osigurani široki raspon sigurnosnih performansi.

Program pod nazivom "Compatible with Windows 7" osmišljen je kako bi pomogao tvrtkama kod razvoja uređaja i sustava koji su ovako, zahvaljujući nizu prethodnih testiranja, u potpunosti sukladni i u potpunosti zadovoljavaju Microsoft Windows 7 OS standarde. Zajednički cilj cjelokupnog projekta svakako je poboljšati finalnu uporabljivost uređaja za kupce (korisnike). Tako je i ovoj unaprijeđenoj verziji usmjernika DSL-2740B dodijeljen pečat kompatibilnosti temeljem provjerene izvedbe i jednostavne integracije koju ostvaruje s novim OS.

"D-Link Wireless N ADSL2 + Modem Router idealno je rješenje za mrežna okruženja (u domu ili uredu) s više korisnika koji žele podijeliti integrirano sučelje velike brzine propusnosti te uz njegovu pomoć ostvariti nesmetano i sigurno preuzimanje kao i postavljanje(dijeljenje) datoteka poput fotografija, slikovnih, glazbenih i video sadržaja preko Interneta ", objašnjava Miro Delić, stručnjak za tehničku podršku mrežne opreme u D-Link Adria , ističući kako će mogućnost automatskog postavljanja (set-up), kao i mogućnosti povezivanja koje dolaze već ugrađene u OS Windows 7, pomoći korisnicima da ostvare dodatnu funkcionalnu vrijednost koja je već prisutna u njihovim mrežama i uređajima.

Integriranjem najnovijih ADSL standarda (ADSL2/2+), ovaj model modema usmjernika podržava brzinu preuzimanja (downloading) sadržaja i do 24 Mbps te kod postavljanja (uploading) i do 1 Mbps. Iako se ADSL modem usmjernici obično izravno spajaju na telefon za pristup širokopojasnoj mreži, ovaj model ide korak dalje dopuštajući korisniku da dodijeli jedan od ethernet ulaza kao WAN sučelje usmjernika. Time se omogućuje povezivanje DSL-2740B sa bilo kojim drugim ‘ne-ADSL’ uslugama Internet poslužitelja. Na taj je način korisnicima DSL-2740B dodatno omogućeno da ga koriste bez obzira na koji se tip (vrstu) Internet poslužitelja odluče.

Što se bežičnih performansi tiče, ovaj usmjernik sadrži ultra brzu 802.11n tehnologiju, tek nedavno službeno ratificiranu od strane IEEE, što znači da korisnici mogu uživati u bešavnom povezivanju na mrežu sa bilo koje lokacije u uredu i/ili domu. Bežična enkripcija, koja vrlo često bude komplicirana korisnicima za konfiguriranje, ovdje se postavlja vrlo jednostavno, pritiskom na Wi-Fi Protected Setup (WPS) gumb. Predstavljeni usmjernik je u potpunosti kompatibilan sa svim prethodnim generacijama uređaja na 802.11b/g standardu te ima četiri Ethernet porta (ulaza/priključka) koji omogućuju spajanje sa računalima, ispisnim poslužiteljima i ostalim uređajima.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.