| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Kingston u prodaju pušta novi NV1 NVMe SSD - CroPC.net

Kingston u prodaju pušta novi NV1 NVMe SSD

NV1 predstavlja odlično rješenje za pohranu podataka s kapacitetima do 2 TB
NV1 predstavlja odlično rješenje za pohranu podataka s kapacitetima do 2 TB
NV1 predstavlja odlično rješenje za pohranu podataka s kapacitetima do 2 TB

Kingston je najavio lansiranje NV1 NVMe PCIe modela SSD diska, kojeg krase efikasne performanse, unutar jednostranog M.2 dizajna, NV1 dolazi idealno opremljen za korisnike početničke razine koji prvi puta koriste NVMe u svojim prijenosnim ili stolnim računalima manjih formata

NV1 predstavlja odlično rješenje za pohranu podataka s kapacitetima do 2 TB. Podržava brzinu čitanja od 2100 MB/s i prijenosa podataka od 1700 MB/s1, čime ostvaruje trostruko bolje performanse od SSD diskova baziranih na SATA tehnologiji. NV1 koristi manje energije, stvara manje topline i brže učitava što ga čini idealnim za korisnike koji cijene vrijeme odaziva i iznimno brze pristupe podacima, ali posjeduju sustave s ograničenim prostorom. NV1 je dostupan u kapacitetima od 500 GB, 1 TB i 2TB2, te je podržan ograničenim trogodišnjim jamstvom4, besplatnom korisničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Prema podacima analitičke tvrtke Forward Insight, Kingston je u 2020. godini distribuirao 20 milijuna SSD jedinica po svijetu. Kao jedan od najvećih proizvođača SSD diskova na svijetu, Kingston je također nadodao mSATA verziju modela KC600 SSD kako bi podržao nadogradnje starijih prijenosnih računala. Nedavna lansiranja proizvoda dodatno potvrđuju Kingstonovu predanost stvaranju najtemeljitije testiranih i kompletnih linija SSD rješenja u cijeloj industriji, od onih za početnike preko profesionalaca do kupaca za data centre.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675