| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Xiaomi predstavio Mi Smart Clock i Mi 360 Home Security Camera 2K Pro - CroPC.net

Xiaomi predstavio Mi Smart Clock i Mi 360 Home Security Camera 2K Pro

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro dolazi s dvostrukim mikrofonima koji omogućavaju korisniku da stupi u dvosmjerni razgovor s ljudima koji se nalaze s druge strane
Mi 360° Home Security Camera 2K Pro dolazi s dvostrukim mikrofonima koji omogućavaju korisniku da stupi u dvosmjerni razgovor s ljudima koji se nalaze s druge strane
Mi 360° Home Security Camera 2K Pro dolazi s dvostrukim mikrofonima koji omogućavaju korisniku da stupi u dvosmjerni razgovor s ljudima koji se nalaze s druge strane

Uz 3,97 inčni zaslon u boji i širok raspon pametnih kontrola i funkcija, Mi Smart Clock potpuno je opremljen, višenamjenski pametni zvučnik koji će zadovoljiti potrebe svakog člana obitelji

Prilagodljivog zaslona, Mi Smart Clock lijepo se uklapa u bilo koju prostoriju doma prikazujući vrijeme, prognozu i kalendar, a može poslužiti i kao digitalni foto okvir.

Mi Smart Clock djeluje kao produžetak sigurnosnog sustava kuće s podrškom za povezivanje s IoT uređajima. Kad je povezan s pametnim telefonom, Mi Smart Clock funkcionira kao sigurnosna kamera pa korisnici mogu lako provjeriti svoju djecu, kućne ljubimce te čak i aktivnosti ispred njihovih ulaznih vrata bilo kad i bilo gdje.

Mi Smart Clock čini jutarnje buđenje bezbolno sa svojim Sunrise alarmom koji postupno povećava svjetlinu zaslona ​​kao i zvuk alarma kada se alarm isključi. Mi Smart Clock pruža lakoću početka novog dana, a za svaki dan postoji nova melodija zvona za alarm.

S ugrađenim Google Asistentom i mikrofonima za daljinsko upravljanje, Mi Smart Clock djeluje kao kućni AIoT kontrolor koji omogućuje korisnicima neometano glasovno upravljanje svojim pametnim uređajima. Korisnici, također, mogu puštati glazbu sa svog telefona, tableta ili drugih pametnih uređaja pomoću Chromecasta.

Preporučena maloprodajna cijena za Mi Smart Clock iznosi 49.99 EUR.

Budni čuvar i danju i noću, Mi 360 Home Security Camera 2K Pro osigurava oštar fokus slike pomoću kamere od 3MP koja doseže razlučivost 2304x1296. Uparivanje velikog otvora f / 1,4 koji hvata visoku razinu svjetlosti i vrlo osjetljivu sliku senzor, ovaj paket hardverskih komponenata osigurava da kamera daje detaljne i obojene slike čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Njegov ugrađeni 940nm IR osvjetljivač osigurava da nema vidljivog crvenog svjetla noću izbjegavajući tako smetnje kada korisnici spavaju.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro pokreće nova generacija AI algoritma za otkrivanje ljudi pa može prepoznati ljudsku siluetu u treptaj oka. Jednom kada identificira čovjeka, kamera može snimiti njegovu radnju i obavijestiti korisnike putem automatiziranih poruka koje sadrže kratke video isječke. Kad se Mi 360° Home Security Camera 2K Pro ne koristi, korisnici je mogu zaokrenuti prema unutra korištenjem Mi Home aplikacije što im pruža dodatnu razinu zaštite privatnosti.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro dolazi s dvostrukim mikrofonima koji omogućavaju korisniku da stupi u dvosmjerni razgovor s ljudima koji se nalaze s druge strane. Tehnologija aktivnog poništavanja buke smanjuje pozadinske zvukove stvarajući tako oštar zvuk i jasnu komunikaciju.

S ugrađenim Bluetoothom korisnici mogu bez napora povezati Mi 360° Home Security Camera 2K Pro s Mi Home aplikacijom i kompatibilnim AIoT uređajima, poput Mi Smart Clock. Slanje videozapisa do korisnika pametnih telefona ili pametnih uređaja nikada nije bilo jednostavnije zahvaljujući podršci za Wi-Fi vezu s dva opsega od 2,4 GHz / 5 GHz. Mi 360° Home Security Camera 2K Pro, također, podržava glasovno upravljanje bez upotrebe ruku putem Google Asistenta i Amazon Alexa.

Preporučena maloprodajna cijena za Mi 360° Home Security Camera 2K Pro iznosi 59.99 EUR.

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675