| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon imagePRESS C10010VP serija postavlja nove standarde u produkcijskom digitalnom tisku - CroPC.net

Canon imagePRESS C10010VP serija postavlja nove standarde u produkcijskom digitalnom tisku

Uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge listove papira sada je moguće upogoniti automatski dvostrani tisak na medije dužine do 762 mm uz umetanje 1000 listova pomoću ladice Canon POD Deck XL

Uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge listove papira sada je moguće upogoniti automatski dvostrani tisak na medije dužine do 762 mm uz umetanje 1000 listova pomoću ladice Canon POD Deck XL

Canon imagePRESS C10010VP temelji se na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj platformi s naprednim mogućnostima automatizacije i rukovanja raznim medijima te postavlja nove standarde u produktivnosti, raznolikosti primjena i kvaliteti

Tvrtke za komercijalni tisak ili pak interni odjeli za tisak koji žele povećati produktivnost uz  isporuku raznolike kombinacije otisaka visoke kvalitete, mogu uvijek računati na to da će imagePRESS C10010VP napraviti posao.

Uz seriju imagePRESS C10010VP moguće je ispoštovati i najkraće rokove uz neprekidan, brz i kvalitetan tisak cijelog dana, svaki dan te postići maksimalnu produkciju dvama modelima koji nude brzine tiska do 90 str./min (imagePRESS C9010VP) i 100 str./min (imagePRESS C10010VP) kako bi se poslovi dovršili najbrže što je moguće.

To digitalno rješenje visokih performansi za tisak na pojedinačne listove nudi novu razinu automatiziranog tiska na zahtjev, a rezultat je puno manje ručnih intervencija i puno veća učinkovitost u proizvodnji. Napredne značajke obuhvaćaju ultrazvučno prepoznavanje umetanja više listova, aktivna registracija od naprijed prema straga i redni spektrometrijski senzor (Inline Spectrometric Sensor, ILS) za jednostavnu prethodnu prilagodbu boja na svakoj stranici.

Canonova jedinica za dvostruko fiksiranje osigurava održavanje potpune produktivnosti čak i kad se za isti posao koriste različiti mediji različitih masa i tekstura. A dodatni korak dalje predstavlja opcionalni slagač velikog kapaciteta koji se može montirati i demontirati tijekom tiska 24/7.

Uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge listove papira sada je moguće upogoniti automatski dvostrani tisak na medije dužine do 762 mm uz umetanje 1000 listova pomoću ladice Canon POD Deck XL. Zašto ne biste postizali više? Ulagač BDT VX 370 umeće do 5000 listova medija veličine bannera zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji ulaganja, pa možete biti sigurni da će vaš stroj s lakoćom moći odraditi poslove i kad je najveća gužva. 

Davatelji usluga tiska mogu proširiti svoju ponudu tiskarskim proizvodima koji nude veliku vrijednost. Zahvaljujući podršci za sintetičke medije, moguće je proširiti ponudu i odgovoriti na zahtjeve korisnika koji traže trajnije primjene otporne na vlagu. Tu je i mogućnost tiska i na listove dužine do 1300 mm za širu ponudu marketinških materijala. Davatelji usluga tiska sada u ponudu mogu uvrstiti i medije različite mase, između 60 i 400 gsm, a tu je i podrška za reljefni papir. CV toner i veća svestranost u odabiru medija uz više mogućnosti završne obrade rezultiraju krajnje kreativnim primjenama. A veća vrijednost znači veću maržu.

Uz imagePRESS kvaliteta nikad nije upitna. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji R-VCSEL, prilagodbi boja Multi-D.A.T. i svestranim uzorcima na zaslonu radi vrhunske kvalitete slike, tiskare mogu isporučiti otiske visoke kvalitete za različite primjene, od jelovnika do newslettera i od knjiga do dugačkih bannera. Jedinstvena struktura CV tonera nudi superiornu trajnost i bolje performanse pri transferu, pa je moguće iskoristiti prednosti velike preciznosti čak i kod tiskanja teksta i slika na svakoj stranici i u svakom poslu.

Za maksimalnu fleksibilnost korisnici uređaja mogu stvoriti vlastitu konfiguraciju koja odgovara njihovim poslovnim potrebama. Odaberite nešto iz široke ponude Canonovih i drugih rješenja za završnu obradu zahvaljujući povezivanju putem DFD Bridgea radi stvaranja krajnjeg proizvoda spremnog za trenutačnu isporuku, od početka do kraja.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675