| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon predstavlja novi ultrakompaktni skener DR-S130 - CroPC.net

Canon predstavlja novi ultrakompaktni skener DR-S130

imageFORMULA DR-S130 nudi pouzdano i svestrano ulaganje za laku pohranu, uređivanje i distribuciju dokumenata, pa tako možete skenirati najrazličitije dokumente, uključujući plastične ID kartice, reljefne kartice i putovnice

imageFORMULA DR-S130 nudi pouzdano i svestrano ulaganje za laku pohranu, uređivanje i distribuciju dokumenata, pa tako možete skenirati najrazličitije dokumente, uključujući plastične ID kartice, reljefne kartice i putovnice

Canon predstavlja novi stolni skener koji se lako koristi, s fleksibilnim mogućnostima povezivanja putem USB-a i WiFi-ja kako bi još bolje podržao male tvrtke, bez obzira na to kako je postavljeno njihovo radno okruženje

Utemeljen na uspješnom formatu Canonova skenera imageFORMULA DR-S150, novi imageFORMULA DR-S130 odgovor je na potrebe za robusnim i visokoperformansnim rješenjem za digitalizaciju za sve male i kućne urede.

Stolni skener imageFORMULA DR-S130 namijenjen je da bude podrška malim tvrtkama i uredskim timovima u njihovu nastojanju da se prilagode novom radnom okruženju. Stoga on nudi prijeko potrebnu fleksibilnost, nudeći povezivanje putem WiFi-ja i USB-a. Radi dodatne lakoće korištenja, uređaj je opremljen softverom CaptureOnTouch Pro koji ima intuitivno korisničko sučelje i nudi jednostavno rukovanje preko ikona. Mogu se konfigurirati učinkoviti prečaci za često izvođene zadatke spremanja i slanja dokumenata na različita odredišta, uključujući servise u oblaku kao što su OneDrive i Dropbox.

Novi je uređaj savršen za upotrebu na putu, kod kuće i u malim uredima, a može se aktivirati putem pametnog telefona ili izravno s PC-ja ili MacBooka. Datoteke se zatim mogu automatski skenirati i sortirati pomoću zonskog OCR-a ili prepoznavanja barkodova i 2D kodova, što pomaže tvrtkama u obradi informacija i njihovom sortiranju u postojeće tijekove rada i sustave za upravljanje dokumentima. To podržava lakšu suradnju između timova i sa zaposlenika skida teret administriranja, uz uštede u tvrtkinom vremenu i resursima. Kompaktne stolne dimenzije ovog skenera donose fleksibilnost u vaše uredsko okruženje bez kompromisa u prostoru, ali i produktivnosti.

DR-S130 funkcionira pouzdano i jednostavno, nudeći tvrtkama bez informatičkog odjela savršeno rješenje koje radi čim se izvadi iz kutije. Njegov robustan dizajn osigurava pouzdane i produktivne performanse sa zahtjevnim zadacima, npr. do 3500 skenova dnevno uz skeniranje 60 slika u minuti. Pomoću funkcionalnosti „PUSH-skeniranja“ možete slati skenirane datoteke izravno s uređaja na izlazno odredište i pritom izbjeći preusmjeravanje putem PC-ja, čime se dodatno štede resursi i vrijeme.

imageFORMULA DR-S130 nudi pouzdano i svestrano ulaganje za laku pohranu, uređivanje i distribuciju dokumenata, pa tako možete skenirati najrazličitije dokumente, uključujući plastične ID kartice, reljefne kartice i putovnice. Njegovi profesionalni valjci za ulaganje i odvajanje čine masovno skeniranje raznih dokumenata jednostavnim i intuitivnim. Uz ultrazvučno prepoznavanje dvostrukog umetanja možete biti sigurni da će svi dokumenti biti skenirani bez izgubljenih informacija.  Pomoću načina rada Active Threshold značajke poput automatskog prepoznavanja boje, prepoznavanja usmjerenja teksta, automatskog prepoznavanja veličine papira i rotiranja radi poništenja zakrenutosti mogu vam uštedjeti dragocjeno vrijeme bez potrebe za podešavanjem postavki uz isporuku dosljedno kvalitetnih rezultata.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675