| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon imageRUNNER 2425 je nova serija višefunkcijskih crno-bijelih pisača formata A3 - CroPC.net

Canon imageRUNNER 2425 je nova serija višefunkcijskih crno-bijelih pisača formata A3

Sustavi udaljenog upravljanja zasnovani u oblaku poput uniFLOW Online Expressa nude  nužno potrebne mogućnosti praćenja i izvještavanja iz središnjeg sustava kojemu pristupate preko weba

Sustavi udaljenog upravljanja zasnovani u oblaku poput uniFLOW Online Expressa nude  nužno potrebne mogućnosti praćenja i izvještavanja iz središnjeg sustava kojemu pristupate preko weba

Serija Canon imageRUNNER 2425 sastoji se od pametnih i sigurnih uređaja osmišljenih s jednim ciljem: da pomognu tvrtkama povećati udio na tržištu i profitabilnost

Uz pametnu tehnologiju i napredne sigurnosne značajke, tvrtke će moći povećati svoju produktivnost bez da ugroze kvalitetu otiska, a istovremeno će dobiti veću kontrolu nad osjetljivim podacima i troškovima vezanima uz ispis.

“Uložili smo značajne napore prilikom osmišljavanja ove nove serije,” kaže Dmytro Sirosh iz tvrtke Canon CEE. “Željeli smo stvoriti snažan i efikasan uređaj koji neće generirati visoke troškove i ponosni smo na činjenicu da serija imageRUNNER 2425 osigurava gotovo trenutan povrat uloženog.” 

Višejezični zaslon na tvorničkim postavkama i videozapisi koji demonstriraju kako podesiti uređaj pomažu tvrtkama da počnu koristiti te nove uređaje bez trošenja puno vremena. Serija imageRUNNER 2425 opremljena je i tehnologijama Remote Service Operator Kit (RSOK) i Content Delivery System (CDS) koje omogućuju jednostavna udaljena ažuriranja softvera ugrađenog u uređaj. 

Canonova nova serija imageRUNNER 2425 opremljena je još većim pametnim zaslonom u boji osjetljivim na dodir s jasnim elementima sučelja, prilagodljivim funkcijama i personalizacijom za svakog korisnika, što omogućuje jednostavno svakodnevno korištenje. Moguće je jednostavno pretvoriti skenirane dokumente u PDF datoteke koje se mogu pretraživati ili datoteke u formatu Microsoftovog Worda ili PowerPointa i poslati ih u mrežne mape, na e-mail adrese ili u servise za pohranu smještene u oblaku. 

Napredne suvremene sigurnosne značajke koje štite vaše podatke, uređaje i mreže. Niz sigurnosnih mjera ugrađenih u nove uređaje pomaže zaštititi od mrežnih prijetnji, a funkcija provjere sustava prilikom uključivanja štiti uređaj od neovlaštenih modifikacija. Ugrađene značajke korištenja PIN-a i prisilnog zadržavanja ispisa dok se korisnik ne autorizira osiguravaju povjerljivost podataka, a kriptiranje PDF dokumenata kao i potpisivanje PDF dokumenata od strane uređaja (zahvaljujući čemu je na odredištu moguće provjeriti da li je PDF dokument mijenjan nakon skeniranja) štite podatke u prijenosu.

Sustavi udaljenog upravljanja zasnovani u oblaku poput uniFLOW Online Expressa nude  nužno potrebne mogućnosti praćenja i izvještavanja iz središnjeg sustava kojemu pristupate preko weba. Postoji mogućnost dodatnog udaljenog pristupa uređaju kroz Remote Operators Software Kit (RSOK), a postoje i druga rješenja dostupna za dijagnostiku, automatsko očitavanje brojača i nadzor potrošnog materijala. Sve to osigurava da se periodi kada je uređaj izvan pogona smanje na najmanju moguću mjeru.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675