| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Kingston uveo kapacitete od 128GB u asortiman enkriptiranih USB Flash diskova - CroPC.net

Kingston uveo kapacitete od 128GB u asortiman enkriptiranih USB Flash diskova

Kingston DataTraveler

Kingston DataTraveler

Dodatne mogućnosti zaštite podataka su postale nužne kako se povećava obujam rada od kuće, jednostavan dodatak enkriptiranih USB flash diskova u svakodnevni tijek rada je jednostavan korak u smislu zaštite podataka, bilo da su osobne, poslovne ili informacije klijenta, pronalazak pravog enkriptiranog diska može napraviti znatnu razliku između duševnog mira i brige oko gubitka podataka

DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) štiti osobne podatke s enkriptiranim hardverom i zaštitom s lozinkom za duplu zaštitu podataka. DTLPG3 nudi pohranu na cloud kao dodatnu mogućnost što dopušta korisnicima automatsko spremanje podataka s USB diska na Google Drive, OneDrive (Microsoft), Amazon Cloud Drive, Dropbox ili Box. Ta mogućnost dodatno uklanja potrebu za brigom jer korisnik može pristupiti podacima iako sami disk nije prisutan.

DataTraveler Locker+ G3 je jednostavan za postavljanje i upotrebu i nije potrebno instalirati program za pokretanje. Sav softver i potrebna sigurnost su već ugrađeni. Disk je kompatibilan s Windows i Mac operativnim sustavima tako da korisnici mogu pristupiti podacima s više uređaja, bez potrebe za instaliranjem programa na svaki pojedinačno.

Kingstonov DataTraveler Vault Privacy 3.0 (DTVP 3.0) USB flash disk pruža cjenovno pristupačnu sigurnost poslovne razine s 256-bit AES enkripcijom baziranom na hardveru u XTS načinu rada. Također podržava read-only access način rada kako bi izbjegao potencijalne rizike vezane uz malware. DTVP 3.0 dopušta tvrtkama prilagođavanje diskova kako bi se uklopili u postojeće korporativne tehnološke potrebe. Co-logo, serialization numbering, broj pokušaja unosa lozinke, minimalna duljina lozinke i prilagođeni identifikatori proizvoda za integraciju sa standardnim end-point softverom za upravljanje (white-listing), sve je moguće kroz prilagodbu.

Dostupan 27. srpnja, DataTraveler 4000G2 (DT4000G2DM) je FIPS 140-2 Level 3-certificiran s 256-bit AES-XTS enkripcijom. Mogućnosti co-logo, serialization numbering, broj pokušaja unosa lozinke, minimalna duljina lozinke i prilagođeni identifikatori proizvoda za integraciju sa standardnim end-point softverom za upravljanje (white-listing) su sve moguće kroz prilagodbu. IT administratori imaju mogućnost centralnog upravljanja ovim diskom kako bi udovoljili zahtjevima sukladnosti i pružili višu razinu podrške koristeći SafeConsole1. Aktivacija je jednostavan postupak koji dopušta IT profesionalcima namještanje lozinki i politike uređaja, te aktiviranje revizije usklađenosti na daljinu, i još mnogo toga. Ovi moćni alati pojednostavljuju ugradnju diska zajedno s operativom i upravljanjem, čak i s udaljene lokacije.

DTLPG3 je dostupan u kapacitetima od 8GB do 128GB. Dok su DTVP 3.0 i DT4000G2DM dostupni u kapacitetima od 4GB do 128GB.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675