| | | | |

powered_by_lenovo_2020 ADATA predstavlja T5000C - dizajnersku prenosivu bateriju solidnog kapaciteta - CroPC.net

ADATA predstavlja T5000C - dizajnersku prenosivu bateriju solidnog kapaciteta

T5000C donosi odmak od tradicionalnog dizajna vanjskih memorija kojeg karakteriziraju prigušene boje i neukrašene površine

ADATA predstavlja vanjsku bateriju T5000C, kapaciteta 5000 mAh, donoseći jedinstveni dizajnerski pristup vanjskim memorijama, kompaktni T5000C opremljen je ugraviranim cvjetnim uzorkom osvježavajućeg, proljećem inspiriranog izgleda i ugodnog osjećaja na dodir

Baterija dolazi u dvije zračne, pastelne boje koje savršeno pristaju uz cvjetni uzorak. Osim sjajnog izgleda, T5000C donosi i sjajne karakteristike, uključujući USB tip A i tip C priključke koji podržavaju dvosmjerno punjenje.

T5000C donosi odmak od tradicionalnog dizajna vanjskih memorija kojeg karakteriziraju prigušene boje i neukrašene površine. Taj uređaj donosi dah svježeg proljetnog zraka svojim prekrasno ugraviranim cvjetnim uzorkom koji ne samo da se ističe izgledom i svježinom, nego pruža i nevjerojatan osjećaj na dodir. Dodatno naglašavajući proljećem inspirirani dizajn, baterija dolazi u dvije živahne, pastelne boje: Povjetarčeva Plava i Praškasto Ružičasta.

T5000C savršene je za zauzete ljude koji su uvijek u pokretu. Tankoćom od svega 1,43 cm ne prelazi debljinu većine pametnih telefona i lako se može ubaciti u džep ili torbicu, što ga čini lako prenosivim. Mase je jedva 125 grama i bezbrižno ga možete nositi bilo gdje.

T5000C opremljen je s dva USB priključka (tip A i tip C) s izlaznom strujom jakosti do 3,0 A, što omogućuje istovremeno punjenje dva uređaja. Priključak USB-C podržava dvosmjerno punjenje, omogućujući korisnicima da koriste isti kabel za punjenje baterije i njihovih uređaja.

Siguran rad je osiguran zahvaljujući ugrađenim mjerama zaštite od prepunjavanja, izboja struje, pregrijavanja, kratkog spoja i previsokog napona.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675