| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Epson lansira svoj najmanji, cjenovno najpristupačniji pisač velikog formata - CroPC.net

Epson lansira svoj najmanji, cjenovno najpristupačniji pisač velikog formata

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje pisaču brzu promjenu između role papira velikog formata i A4/A3 odrezanih listova papira, bez da korisnik uopće dotiče pisač

Epson je najavio svoj cjenovno najpristupačniji, najmanji, prijenosni pisač velikog formata iz asortimana specijaliziranih pisača T-series, novi SureColor T2100 veličine 24 inča je osmišljen kako bi udovoljio potrebama profesionalaca poput arhitekata, inženjera, učitelja i dizajnera

Njegov robustan dizajn i lagana težina ga čine idealnim za rad od kuće, male radionice, učionice i udaljene lokacije poput gradilišta.

Ovaj bežični pisač može stajati na radnom stolu ili na vlastitom postolju, a njegov pametan dizajn koji štedi prostor i omogućuje slaganje po potrebi znači da ga se lako može spremiti kad nije u uporabi.

Novi pisač veličine 24 inča udovoljava potrebama širokog spektra profesionalnih dokumenata poput plakata, prezentacija, CAD dizajna, te arhitektonskim i inženjerskim nacrtima. Pigmentne tinte Epson UltraChrome XD2 osiguravaju trajne arhivske ispise s jarkim bojama i jasnim crtama na praktički bilo kakvoj vrsti papira u unutarnjem i vanjskom okruženju.

Jedinstvena funkcionalnost automatskog prebacivanja omogućuje pisaču brzu promjenu između role papira velikog formata i A4/A3 odrezanih listova papira, bez da korisnik uopće dotiče pisač, što ga čini idealnim za mala poduzeća koja imaju potrebu za više funkcionalnosti pisača u ograničenom radnom prostoru.

Marko Đurić, Epson Account Manager za komercijalne i industrijske proizvode, je rekao: „Model SureColor T2100 je idealan za profesionalce, poduzetnike i start up poduzeća koji žele stvarati točne i živopisne ispise bežično s računala, tableta i pametnih telefona. Njegova pokretnost ga čini savršenim za maloprodaju, obrazovne institucije, inženjere, dizajnere i arhitekte. Ako tražite pouzdanog pisača koji se lako koristi, a štedi na troškovima ispisa, našli ste ga".

Postavljajući Epsonovu PrecisionCore MicroTFP tehnologiju ispisne glave i tehnologiju provjere mlaznica da automatski prepoznaju i prilagode stanje mlaznice, ovaj novi pisač nudi velike brzine ispisa. Stvara točne i precizne ispise veličine A1 u 43 sekunde, s puno detalja i pouzdanošću na komercijalnoj razini. Sadrži ugrađenu bežičnu i Wi-Fi Direct povezivost, s kojom arhitekti i dizajneri s velikom lakoćom mogu ispisivati izravno s tableta i pametnih telefona ili koristiti novi LCD ekran na dodir u boji veličine 4.3 inča s jednostavnom i intuitivnom kontrolom izbornika i navigacije.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675