| | | | |

powered_by_lenovo_2020 XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50 - CroPC.net

XPG predstavlja DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D50

XPG D50 nudi čistu i elegantnu vanjštinu jednostavnih geometrijskih linija te trokutnu pločicu s RGB svjetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula

Dostižući radni takt do 4.800 MHz, uz najveći kapacitet do 32 GB, elegantnog geometrijskog dizajna, XPG SPECTRIX D50 nudi vrhunske performanse i minimalistički stil, po ukusu igrača, overclockera i računalnih entuzijasta

Izrađen isključivo od najkvalitetnijih čipova i tiskanih pločica, XPG D50 nudi ultimativnu stabilnost, pouzdanost i radni takt do 4.800 MHz uz podršku za najnovije platforme proizvođača Intel i AMD. Da bi se osigurala zaštita od vanjskih utjecaja i održale impresivne performanse, XPG D50 je opremljen robusnim hladnjakom čija stijenka debljine gotovo 2 milimetra jamči dugotrajnost. D50 podržava specifikaciju Intel XMP 2.0 za stabilan overclocking bez poteškoća i bez potrebe za odlaskom u BIOS.

XPG D50 nudi čistu i elegantnu vanjštinu jednostavnih geometrijskih linija te trokutnu pločicu s RGB svjetlom koja se savršeno uklapa u ukupan dizajn modula. Uz pomoć aplikacije XPG RGB Sync ili odgovarajućeg softvera većine proizvođača matičnih ploča, korisnici mogu odabrati između tri RGB načina rada – statički, pomični i kometni. Uz ta tri načina mogu odabrati i glazbeni način koji će sinkronizirati osvjetljenje s pjesmom koja trenutno svira na računalu.

Memorijski moduli radnog takta 4.800 MHz i 4.600 MHz kao i kapaciteta 32 GB bit će dostupni od svibnja, a sve ostale izvedbe dostupne su već od travnja pri čemu dostupnost može varirati u ovisnosti o regiji.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675