| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon objavljuje da je 3M certificirao Colorado 1650 i tintu UVgel 460 - CroPC.net

Canon objavljuje da je 3M certificirao Colorado 1650 i tintu UVgel 460

Colorado 1650, koji je predstavljen na sajmu FESPA 2019 u Münchenu

3M je testirao tinte UVgel 460 na širokom rasponu svojih medija, taj certifikat dokazuje da primjene otisnute na stroju Colorado 1650 u kombinaciji s odobrenim medijima tvrtke 3M postižu najviše standarde kvalitete

Tiskarski stroj Colorado 1650 nagrađivani je uređaj za tisak na valjke koji ima svestran i robustan komplet tinti i završnu obradu FLXfinish – nov pristup LED zaštiti koji omogućuje da korisnik bira između mat i sjajne završne obrade za svaki pojedinačni otisak. To znači da korisnici mogu postići estetski drugačiju završnu obradu bez potrebe za mijenjanjem tinte ili medija.

Colorado 1650, koji je predstavljen na sajmu FESPA 2019 u Münchenu, odmah je postao tržišni hit i kupci su prepoznali da ga mogu koristiti za najrazličitije primjene u zatvorenim i na otvorenim prostorima.

Canon je blisko surađivao s tvrtkom 3M na osiguravanju kvalitete i performansi otisaka tintom UVgel na širokoj lepezi medija koje nudi 3M.

„Kad smo počeli razvijati svoju revolucionarnu tehnologiju UVgel, namjera nam je bila spojiti sve prednosti postojećih tintnih tehnologija u jedno rješenje i ponuditi kupcima mogućnost rada s najširom ponudom medija“, rekao je Dirk Brouns, potpredsjednik grafike velikog formata u odjelu Canon Production Printing.

„Sjajno je vidjeti da je proizvođač medija 3M certificirao tintu UVgel i otiske načinjene strojem Colorado 1650 svojim jamstvom performansi, pokazujući tako da naši korisnici mogu dosljedno dobivati otiske visoke kvalitete i pouzdanosti. Naša rastuća baza korisnika brzo prihvaća UVgel kao tehnologiju izbora, jednako za medije koji se danas masovno koriste kao i za nove kategorije koje će biti popularne u budućnosti, poput medija za tisak bez PVC-a.”

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675