| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Vertiv i Uptime Institute rade na proizvodnji modularnih podatkovnih centara - CroPC.net

Vertiv i Uptime Institute rade na proizvodnji modularnih podatkovnih centara

Uptime Institute TIER Standard of Topology je industrijski „de facto“ standard za pouzdanost i robusnost podatkovnih centara koji osigurava klijentima da će TIER certificirani podatkovni centri funkcionirati na određen i predvidljiv način

Ovi napredni centri nagrađeni su TIER-Ready oznakom koja osigurava neprekidan tok podataka te robusnost pri radu, a novo partnerstvo omogućit će Vertivu nuđenje usluga Uptime Institute Tier certifikacija izgrađenih objekata (Tier Certification of Constructed Facilities - TCCF) pomoću Vertiv TIER-Ready modularnih jedinica čime će se klijentima izravno omogućiti dodatni benefiti, uz potpunu Tier certifikaciju

Uporaba Vertiv TIER-Ready PFM modela osigurava korisnicima da njihova infrastruktura dobije željeni TCCF s lakoćom i u kratkom vremenu. Vertiv PFM rješenja koja imaju TIER-Ready oznaku dostupnu u Europi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA), s ciljem da se program proširi globalno kroz 2020. godinu. Spomenuto partnerstvo je strateški sporazum prema kojem Uptime Institute tijekom postupka inženjerskog razvoja pregledava određene modele Vertiv PFM dizajna, kako bi se osiguralo da ta rješenja zadovoljavaju stroge zahtjeve globalno priznatog TIER Standard of Topology.

Vertiv PFM proizvodi koji nose oznaku TIER Ready izravno podržavaju dostupnost usluge i rastuće potrebe kupaca, koji su se odlučili na stratešku implementaciju TIER certificirane digitalne infrastrukture. Kao dio partnerskog sporazuma, Vertiv je završio TIER-Ready III pregled projekta Uptime Institute-a za svoju SmartMod™ PFM infrastrukturu za do 10 rackova i 85 kW IT opterećenja. Postrojenja koja pokreću SmartMod rješenja pripremljena za TIER moći će u kratkom roku i s lakoćom dobiti Uptime Institute TCCF.

PFM pristup je brz i efikasan način na koji novi prostor podatkovnog centra može biti pušten u pogon sa znatno smanjenim brojem potrebnih sati instalacije na licu mjesta. Implementacija koristeći PFM pristup sve je češća, posebice u zemljama s ekonomijom u razvoju. Na ovaj se način može brzo izgraditi novo postrojenje, uključujući i na edgeu, eliminirajući prepreke koje predstavlja tradicionalni proces izgradnje, te uz unaprijeđeni sustav integracije, testiranja i puštanja u rad.
Prema analizi tržišta koju je proveo 451 Research, tržište PFM podatkovnih centara bilježit će rast u idućih pet godina prema složenoj godišnjoj stopi rasta od 14,4 posto kroz 2021. godinu, u kojoj će doseći 4,4 miljardi dolara.

Uptime Institute TIER Standard of Topology je industrijski „de facto“ standard za pouzdanost i robusnost podatkovnih centara koji osigurava klijentima da će TIER certificirani podatkovni centri funkcionirati na određen i predvidljiv način, unatoč mogućim raznim nepogodnim radnim uvjetima, uključujući potpuni nestanak struje. Uptime Institute predstavio je svoj TIER-Ready program pregleda dizajna kako bi omogućio dobavljačima PFM-a da pruže rješenja koja mogu postići istu razinu pouzdanosti i robusnost, koju posjeduje tisuće TIER certificiranih podatkovnih centara diljem svijeta. TIER-Ready program pojednostavljuje proces dobivanja TCCF smanjujući vrijeme pregleda koje obavljaju inženjeri koje se inače mora provesti individualno za svaku instalaciju podatkovnog centra. Kao TIER-Ready PFM rješenje, Vertiv SmartMod 85kW omogućava uštedu vremena i smanjenje troškova pregleda instalacije što se prenosi i na korisnike. 

Vertiv SmartMod infrastruktura je u potpunosti samostalan, prilagodljiv i ready-to-order PFM set proizvoda koji omogućavaju novim podatkovnim centrima da budu pušteni u rad u kratkom periodu. Ovakav „plug and play“ pristup skraćuje vrijeme potrebno za izgradnju i puštanje u rad s nekoliko tjedana ili mjeseci na samo nekoliko dana, ali i smanjuje potencijalne probleme vezane uz kvalitetu, s obzirom na to da su sve komponente prethodno integrirane i testirane. Uz to, prethodno integrirani dizajn znači da SmartMod kupcima također pruža veću sigurnost troškova smanjujući vjerojatnost dodatnih izmjena na licu mjesta.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675