Njuškalo

Canon predstavlja pisač Canon SELPHY SQUARE QX10

Bez utikača i kabela, a time i gnjavaže, Canon SELPHY SQUARE QX10 lako će se uklopiti u svaki životni stil
Bez utikača i kabela, a time i gnjavaže, Canon SELPHY SQUARE QX10 lako će se uklopiti u svaki životni stil
Bez utikača i kabela, a time i gnjavaže, Canon SELPHY SQUARE QX10 lako će se uklopiti u svaki životni stil

Ovaj prijenosni ručni fotopisač dovoljno je malen da stane u žensku torbicu ili ruksak te je stoga savršen dodatak za ljubitelje umjetnosti i izrade rukotvorina ili strastvene instagramere

Bit će idealan za sve koji uživaju u ispisu bogatih živopisnih fotografija izravno s pametnog telefona ili tableta uz pomoć Canonove aplikacije SELPHY Photo Layout koja je dostupna za besplatno preuzimanje.

Zahvaljujući ugrađenoj bateriji i mogućnosti povezivanja putem Wi-Fija, ispis kvadratnih fotografija visoke kvalitete dimenzija 68 x 68 mm pomoću pisača Canon SELPHY SQUARE QX10 ne može biti jednostavniji. Canonov kvadratni fotopapir XS-20L (prodaje se zasebno) koji se jednostavno personalizira i dolazi sa samoljepljivim naličjem klasičnog je izgleda s obrubom namijenjenim dodavanju rukopisnih opisa, pa korisnici mogu uživati u retro i nostalgičnom osjećaju. Zahvaljujući zaštitnom premazu ispisi se ne muljaju te su otporni na vlagu, prljavštinu i poderotine.

Bez spremnika tinte ili ladice za ispis SELPHY SQUARE QX10 ispisuje suhe fotografije visoke kvalitete za samo 43 sekunde te se oslanja na tehnologiju sublimacije boje koja održava visoku kvalitetu završne obrade ispisa i odolijeva izbljeđivanju do 100 godina.

Korisnici mogu birati između četiri boje pisača – crne, bijele, ružičast i zelene – kako bi on pratio njihov stil. Skeniranjem QR koda pisača Canon SELPHY SQUARE QX10 pomoću pametnog uređaja pisač će se povezati s aplikacijom SELPHY Photo Layout putem koje korisnici mogu pristupati biblioteci fotografija na pametnom telefonu i dodavati kreativne efekte. Uz žigove, filtre i specijalizirane rasporede ta aplikacija pomaže personalizirati ispis i učiniti ga doista jedinstvenim.

Pomoću kompleta naljepnica Canon XS-20L mogu se ukrasiti svakodnevni predmeti poput knjiga s izrescima, fotodnevnika, košuljica za mobitele ili kućnih ukrasa radi obogaćivanja posebnih trenutaka, za dodavanje vizualnih referenci na, primjerice, kutije s cipelama ili ukrašavanje hladnjaka dragim uspomenama.

Bez utikača i kabela, a time i gnjavaže, Canon SELPHY SQUARE QX10 lako će se uklopiti u svaki životni stil. Uz brzo punjenje putem USB-a, ovaj kompaktni fotopisač na baterije predstavlja zabavan i bežičan način hitrog stvaranja prekrasnih otisaka u kojima ćete uživati još puno godina.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.