| | | | |

powered_by_lenovo_2020 XPG na sajmu CES 2020 predstavio bogatu ponudu opreme za igrače uključujući nova računala - CroPC.net

XPG na sajmu CES 2020 predstavio bogatu ponudu opreme za igrače uključujući nova računala

Na XPG-ovu štandu posjetitelji mogu ekskluzivno vidjeti novo prijenosno računalo XPG XENIA 15

Na XPG-ovu štandu posjetitelji mogu ekskluzivno vidjeti novo prijenosno računalo XPG XENIA 15

XPG je na sajmu CES 2020 u Las Vegasu predstavio svoju najnoviju ponudu proizvoda ekstremnih performansi pod temom „Invazija počinje“, među izloženim proizvodima su cjelokupna ponuda periferije i dodataka za igrače, komponente za PC, DDR4 moduli i SSD-ovi

XPG je uz to prvi put predstaviti svoje novo prijenosno računalo, mini PC i monitor za igrače, čime je ova robna marka ušla na tržište PC sustava.

Oslanjajući se na svoju stručnost na području proizvodnje igračkih memorija i uređaja za pohranu, XPG sada proširuje svoju ponudu na PC-je i monitore za igrače.

Na XPG-ovu štandu posjetitelji mogu ekskluzivno vidjeti novo prijenosno računalo XPG XENIA 15. To prijenosno računalo s  Full HD IPS zaslonom dijagonale 15,6 inča razvijeno je u suradnji s Intelom, ima procesor Intel Core i7  najnovije, 9. generacije i XPG-ov vlastiti nagrađivani SSD SX8200 Pro M.2. Svi koji radije igraju na stolnom računalu mogu isprobati mini PC XPG GAIA, također razvijen u suradnji s Intelom, koji ima kompaktno kućište zapremine 5 litara, swappable PCI utor u koji se mogu stavljati kartice dužine do 8 inča i 500-vatno certificirano kompaktno napajanje 80 PLUS Platinum.

XPG PHOTON je 27-inčni IPS zaslon s tehnologijom Vivid Color Eye-Safe Display tvrtke PixelDisplay Inc., koja je sada prvi put implementirana u jedan igrački monitor. Ta nova tehnologija nudi manje naprezanje vida tijekom noćnog igranja tako što uklanja štetno plavo svjetlo, a da pritom boje nisu isprane i prljavosmeđe te bez upotrebe premaza ili naočala koje blokiraju plavo svjetlo. Taj zaslon može po dnevnom svjetlu prikazivati širok gamut boja, dok noću nudi nevjerojatno živopisno iskustvo prikaza boja.

Na štandu se može vidjeti i XPG-ova cjelokupna ponuda DRAM modula i SSD-ova. Među njima su tri nova konceptna PCIe Gen4 SSD-a (SAGE, INDIGO i PEARL) s brzinama čitanja/pisanja do 7000/6000 Mb/s i podrškom za NVMe 1.4 i najnoviju AMD-ovu platformu. Stoga su ti SSD-ovi savršen izbor za igrače, kreativce i 5G primjene. Na XPG-ovu štandu bit će predstavljeni i SSD-ovi SU630 i SX8100, oba kapaciteta do 4 TB. Tu će biti i vanjski SSD-ovi SE900G i SE770G RGB iz iste linije. Njihove su performanse pisanja do 2000 MB/s. XPG će predstaviti i dva nova konceptna RGB DRAM modula (XPG DARKMOON i XPG SYDYRU) s frekvencijama do 4800 MHz i kapacitetima do 32 GB. 

XPG PRECOG su slušalice s mikrofonom za igrače s dinamičkim elektrostatičkim zvučnicima i ergonomskog dizajna. Stvorene za epsku kvalitetu zvuka s certifikatom koji jamči visoku razlučivost, ove slušalice pokrivaju visoke i niske frekvencije i daju korisniku čist zvuk bez izobličenja te poseban način rada u FPS-ovima za poboljšano otkrivanje lokacije protivnika.

Vrhunski miš za igrače XPG HEADSHOT  krasi ultralagana izvedba zahvaljujući svestranoj rešetkastoj strukturi i materijalima. Oslanjajući se na XPG-ov modul umjetne inteligencije, taj miš se može personalizirati na temelju točne veličine igračeva dlana, preferencija stiska, površine, završne obrade i prilagođenih elemenata dizajna kao što su ime avatara ili logotip tima.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675