| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canonova nova serija imagePROGRAF PRO - CroPC.net

Canonova nova serija imagePROGRAF PRO

Tisak bez obruba u raznim formatima moguć je bez obzira na veličinu medija zahvaljujući naprednom senzoru za medije koji prepoznaje rubove te automatski, savršeno precizno, prilagođava margine

Nova serija imagePROGRAF PRO olakšat će korisnicima tisak na velike formate i učiniti ga lakšim nego ikad prije – bez obzira na to da li je riječ o fotografima ili vlasnicima tvrtke za profesionalni tisak

Dojmljivi posteri umjetničkih djela s tiskom bez obruba zadivit će svakoga i nije ih potrebno obrezivati ni uokvirivati. Sada je moguće još brže pretvoriti ideje u otisnute radove – ali i dobit – i to uz minimalne ručne intervencije. Uz pet novih modela korisnici mogu biti sigurni da postoji imagePROGRAF PRO za svakoga. Svi dolaze s novim razinama automatskog rukovanja medijima i pametnijim mogućnostima rada nego ikad prije.

Upravljačka ploča jasno signalizira koliko je papira preostalo i je li to dovoljno za dovršetak tiska. Dva senzora – jedan na jedinici s rolom, drugi u blizini područja tiska - mjere koliko je medija ušlo u stroj. Uređaj daje preciznu procjenu, pa kad ga korisnik ostavi da sam radi, može biti siguran da će se vratiti točno kad dokument bude otisnut. Uz to, najčešće korištenim radnjama – „Load“ (Umetanje), „Feed“ (Uzimanje) i „Cut“ (Rezanje) – dodijeljene su hardverske tipke na upravljačkoj ploči zaslona kako bi rad sa strojem bio još lakši.

Automatsko gniježđenje izvući će maksimum od medija – samo povucite i ispustite slike i softver će automatski složiti sve na svoje mjesto. Uz tiskanje s uzorkom neće više biti gubljenja vremena na pokušaje i pogreške prilikom kompenzacije boja, nego ćete ispisati više minijatura da biste provjerili svjetlinu, kontrast i druge varijable. Izrada otiska kad je sve savršeno znači da nema viška ni otpada.

Ne može se poreći atraktivnost tiska bez obruba, no problem je što to nije uvijek lako napraviti, a i završna obrada može uzeti puno vremena. No ne i uz uređaje iz nove serije imagePROGRAF PRO. Tisak bez obruba u raznim formatima moguć je bez obzira na veličinu medija zahvaljujući naprednom senzoru za medije koji prepoznaje rubove te automatski, savršeno precizno, prilagođava margine. Moguće je odabrati tisak bez obruba u slobodnoj veličini ili trostrani takav tisak.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675