| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 uređaj - CroPC.net

Tele2 pokućnom dodajte Lenovo 2u1 uređaj

Lenovo IdeaPad D330 izrazito je mobilan, moguće ga je ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući Tele2 pokućnom neograničeno surfanje je uvijek pri ruci

Pokućni nudi mobilnost, jednostavnu instalaciju i neograničen promet uz BEZBROJ GB za 169 kuna, a za dodatnih 95 kuna uz pokućni dolazi i Lenovo IdeaPad D330, praktičan 2u1 laptop koji u jednom uređaju spaja najbolje od dva svijeta – potpune performance laptopa i zabavu koju pruža tablet

Ekran je moguće vezati uz tipkovnicu s obje strane tako da se lako pretvara u svojevrstan stalak za gledanje video sadržaja, filmova ili tutoriala, a kada je uređaj potrebno koristiti kao tablet on se odvaja od tipkovnice jednostavnim povlačenjem ekrana. Uz uređaj dolazi i jednogodišnja licenca za korištenje Office 365 alata.

U današnjem digitalnom svijetu i tempu života koji od korisnika traži da bude dostupan bilo kada i bilo gdje, ovaj 10" tablet i računalo u jednom idealan je odabir. S jednim punjenjem, IdeaPad D330 omogućuje vam više od 12 sati trajanja baterije, što znači slobodu pokreta cijeli dan bez gubljenja vremena na traženje punjača ili utičnice.

Lenovo IdeaPad D330 izrazito je mobilan, moguće ga je ponijeti bilo gdje, a zahvaljujući Tele2 pokućnom neograničeno surfanje je uvijek pri ruci, bilo za gledanje videa, slušanje glazbe, ili dijeljenje zabavnih trenutaka s prijateljima na društvenim mrežama.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675