| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Canon predstavlja imagePRESS C165 - CroPC.net

Canon predstavlja imagePRESS C165

Kao i svaki drugi uređaj iz Canonove linije imageRUNNER ADVANCE, ovaj uređaj se glatko uklapa u postojeći postav i tijekove rada s dokumentima u tvrtkama

Canon je predstavio imagePRESS C165 – višefunkcijski tiskarski stroj s mnoštvom mogućnosti koji spaja najbolje od Canonove nagrađivane tehnologije i korisničkog sučelja imageRUNNER ADVANCE s paketom profesionalnih alata imagePRESS koji se lako koriste, svojim korisnicima ovaj uređaj omogućuje da budu kreativni pritiskom jednog gumba te uštede vrijeme i novac

Mnoštvo mogućnosti, jedan jednostavan uređaj – imagePRESS C165 tiska sve što je potrebno za svakodnevno poslovanje, i to u skladu s profesionalnim standardima. Za dobre rezultate nije potrebno imati ni iskustva u tisku: uređaj sve zahtjevne poslove radi sam i daje tiskani materijali iznimne kvalitete, više izbora, te otisak na raznim materijalima za samo nekoliko minuta.

Potrebno je zadiviti odbor pametnom prezentacijom, no rok za dovršetak je danas? Treba otisnuti dnevni red za skoru konferenciju prodajnih odjela? Ovi i mnogobrojni drugi zadaci su uz imagePRESS C165 iznimno jednostavni, uz atraktivne formate i elegantna presavijanja, tisak na deblji papir za premium izgled i osjećaj ili pak teksturirani papir koji ostavlja upečatljiv dojam. Uz C165, je lakše tiskati na razne materijale.

Kupce koji su planirali nešto kupiti, ali nikako da donesu odluku i napune tu virtualnu košaricu možda će napokon uvjeriti posebno pripravljena izravna pošta s personaliziranom otisnutom omotnicom. Ili bi, pak, mala kampanja dijeljenja letaka sa završnom obradom profesionalnog izgleda ciljanoj publici mogla donijeti nove klijente i osvojiti još poslova.

Kao i svaki drugi uređaj iz Canonove linije imageRUNNER ADVANCE, ovaj uređaj se glatko uklapa u postojeći postav i tijekove rada s dokumentima u tvrtkama. Ugrađene sigurnosne značajke štite podatke korisnika, a Canonova korisnička podrška za raspolaganju je svim korisnicima kojima je potrebna pomoć, uz brzo rješavanje problema koje im pomaže da se posvete svojim poslovnim ciljevima.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675