| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Lenovo predstavio nove Yoga C940 i Yoga S740 - CroPC.net

Lenovo predstavio nove Yoga C940 i Yoga S740

14-inčni Lenovo Yoga S740 osmišljen je kako bi pomagao korisnicima uštedjeti vrijeme za svakodnevnu praktičnost

14-inčni Lenovo Yoga S740 osmišljen je kako bi pomagao korisnicima uštedjeti vrijeme za svakodnevnu praktičnost

Lenovo je na godišnjem događanju Tech life predstavio seriju novih prijenosnika, AR i mobilnih uređaja kao i uređaja za pametni dom dizajniranih kako bi omogućili “pametniju tehnologiju za sve”

Riječ pametno koristila se kao sinonim za inovaciju, pomicanje i postavljanje novih granica, a u međuvremenu je postala druga riječ za povezivanje. Kao rezultat toga, Lenovo je usmjeren na dugotrajnu viziju i predanost razvijanju tehnologija koje nisu samo pametnije, već su svima dostupne, pristupačne i korisne. Kao svjetski tehnološki lider, Lenovo vjeruje kako mu je dužnost razvijanje revolucionarnih tehnologija koje mogu stvoriti inkluzivnije, pouzdano i održivo digitalno društvo za sve i svugdje.

Yoga osobna računala iz Lenova poznata su po računalnoj snazi, vrhunskoj izradi i pružanju sveobuhvatne zabave. Kada se neprikosnoveni svjetski lider na području osobnih računala1 odluči na partnersku suradnju s vodećim svjetskim inovatorima, kako bi što većem broju korisnika brže isporučili pametniju tehnologiju rezultat je inovacija vrijedna pažnje.

Lenovo danas predstavlja što je moguće ostvariti suradnjom na području nove serije u industriji vodećih prijenosnika osmišljenih u suradnji s tvrtkom Intel kao dio inovacijskog programa kodnog imena „Projekt Athena” kako bi bili među najtanjim, najlakšim i najintuitivnijim uređajima, potpomognuti umjetnom inteligencijom s najnovijim Intel Core procesorima i Windows 10 operativnim sustavom. Ekskluzivne pametne značajke uvedene na novim 14-inčnim C940 i Yoga S740, prilagođavaju se korisničkim potrebama vezanim uz izvedbu. Na primjer, značajka Super Resolution s kojom se video u Windows Media Playeru nadograđuje do FHD 1080p i Q-Control značajka (dobila ime zbog kombinacije tipki korištenih pri prebacivanju načina rada) koja ima potencijal dinamično povećati trajanje baterije kada je uključen inteligentni način hlađenja podržan umjetnom inteligencijom (AI-enhanced Intelligent Cooling mode) kako bi se nadgledali toplinski atributi uređaja i bolje kontrolirao ventilator. Tu je i Modern Standby značajka  koja Yoga prijenosnicima omogućuje obavljanje pozadinskih zadataka poput primanja e-mail poruka kada je uređaj u stanju mirovanja, ali i mogućnost trenutačnog buđenja iz stanja mirovanja poput pametnog telefona.  

14-inčni Lenovo Yoga C940 novi je 2 u 1 konvertibilni prijenosnik koji redefinira značenje pametnijih performansi i dizajna s potpuno metalnim kućištem i pametnim značajkama, poput TrueBlock Privacy Shutter, Windows Hello biometričkom autentifikacijom i ugrađenom olovkom koja se puni u kućištu te s Windows Ink značajkom. Omogućite Lenovo ekskluzivnu Q-Control značajku pritiskom na Function-Q za prelazak u način inteligentnog hlađenja (Intelligent Cooling mode) za osobna računala i automatski prilagodite performanse te optimizirajte vijek trajanja baterije na temelju zadataka. Baterija traje do 17,5 sati s FHD i do 10,5 sati s UHD zaslonom.

S cijelim nizom inteligentnih značajki te zahvaljujući Lenovo Smart Assist značajci, projektu Athena i glasovnoj usluzi Alexa, 14-inčni Lenovo Yoga S740 osmišljen je kako bi pomagao korisnicima uštedjeti vrijeme za svakodnevnu praktičnost. Elegantan uređaj s potpuno aluminijskim kućištem i tipkovnicom u podudarnoj boji, 14-inčni Yoga S740 pokreće Intel Core procesor desete generacije i dolazi s hands-free IR kamerom za prijavu i sa senzorom za očitavanje dubine objekta u kadru (time-of-flight (TOF). Lagan za nošenje gdje god se kretali s težinom od 1,4 kilograma te ultra tanak, s debljinom od 18,1 mm u svojoj najdebljoj točci, 14-inčni model Yoga S740 s opcionalnim 4K VESA400 HDR zaslonom i Dolby Vision omogućuje nevjerojatan zvuk s Dolby Atmos zvučnim sustavom, opcionalnim NVIDIA GeForce grafičkim karticama te s unaprijeđenim Eye Care načinom rada, koji pomaže u smanjivanju naprezanja očiju nastalog od emitiranja plave svijetlosti. Odličan za cijelu obitelj, uskoro će i predstaviti novu sigurnosnu postavku namijenjenu djeci koja će ih podsjećati na ograničavanje vremena gledanja zaslona tijekom jednog korištenja.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675