| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Dell Technologies na VMworld 2019 najavio nove inovacije i softverska rješenja - CroPC.net

Dell Technologies na VMworld 2019 najavio nove inovacije i softverska rješenja

Uz pomoć excursora, od prosinca 2018., putnici Flixbusa tijekom putovanja, mogu skeniranjem QR kộda (kratica od engl. Quick Response) vidjeti real-time informacije o raspoloživosti i cijenama, s opisom i detaljima izleta te vrlo jednostavno, u samo nekoliko klikova, za vrijeme same vožnje planirati i rezervirati svoj posjet u različite izletničke destinacije

Na VMworld 2019 kompanija Dell Technologies najavila je nova unapređenja softversko definiranih umrežavanja, kako bi korisnici mogli pojednostaviti i smanjiti troškove umrežavanja, i nove opcije koje organizacijama omogućuju da iskoriste Dell Technologies Cloud, također, tvrtka je najavila nove mogućnosti usluge Unified Workspace i svoje partnerstvo s Googleom na predstavljanju prvog svjetskog Chromebook Enterprise

Novo Dell EMC SD-WAN rješenje pomaže korisnicima da se odmaknu od složenih, sporo inovativnih i skupih mreža te prijeđu na SD-WAN platformu koja koristi sve mogućnosti oblaka. Ovo novo rješenje je sada globalno dostupno i podržano. Dell EMC SD-WAN rješenje nudi sve-u-jednom, kombinirajući VMware SD-WAN od strane VeloCloud softvera dostupnog uz fleksibilnu pretplatu s učinkovitim modernim uređajima u više opcija konfiguracije, koje podupire svjetska podrška Dell EMC-a, opskrbnog lanca i usluga.

Dell EMC i VMware također su najavili SmartFabric Director - inovaciju u softversko definiranom umrežavanju koja omogućava fizički prelazak na donju infrastrukturu kako bi išao u korak s promjenjivim zahtjevima virtualiziranih i softverski definiranih mreža. Dell EMC SmartFabric Director omogućuje operaterima podatkovnih centara da lako izrade, upravljaju i nadziru otvorene mreže na temelju Dell EMC PowerSwitch serije sklopki. Ovo je važno za organizacije koje su prigrlile softverski definirano umrežavanje i trebaju pomoć priliko osiguravanja da su njihove fizičke mreže u skladu s tim okruženjem.

Ovo inovativno rješenje tvrtke Dell EMC i VMware proširuje zajedničku viziju softversko definiranog podatkovnog centra pojednostavljujući definiciju, stvaranje i raspoređivanje podatkovnih centara s namjenskim automatskim osiguravanjem i poboljšanom vidljivošću i upravljanjem između virtualne i fizičke mreže okruženja.

Pomoću Dell Technologies Unified Workspace-a IT administratori mogu lako automatizirati implementaciju, sigurnost, upravljanje i podršku putem fleksibilnih servisa i rješenja, bez obzira na OS, uređaj ili oblak.

Najjači Chromebook Enterprise uređaj uključuje izbor između 8th Gen Intel Core i5 and i7 procesora. Oni su jedini 13 i 14-inčni Chrome Enterprise uređaji u svojoj klasi s mogućnostima mobilne širokopojasne mreže koji omogućuju zaposlenicima brz i nesmetan pristup oblaku.  Korisnike koji su u pokretu oduševit će cjelodnevno trajanje baterije i super brzo punjenje pomoću ExpressCharge tehnologije. Također, ovaj uređaj očarat će korisnike kojima je bitan dizajn zbog svojih uskih okvira.

Dell Latitude Chromebook Enterprise, konfiguriran s 10 lokaliziranih jezičkih tipkovnica, dostupan je u 50 zemalja, nudeći najširu globalnu raspoloživost bilo kojeg uređaja Chrome Enterprise u svojoj klasi. Kompanije mogu isti sustav dosljedno implementirati, kad god im zatreba, kako bi ponudili sigurno rukovanje i pouzdano iskustvo radnoj snazi. IT administratori mogu lako odabrati i kupiti različite Latitude Chromebook Enterprise konfiguracije kako bi zadovoljili potrebe korisnika. Oni mogu servisirati i nadograditi memoriju, pohranu i baterije te koristiti isti model podrške u cijeloj floti - čak i kroz operativne sustave. Uređaji su prvi Chrome Enterprise uređaji koji nude pre-OS dijagnostiku hardvera, a korisnici Dell ProSupport Suite-a imaju pristup SupportAssist tehnologiji koja predviđa i proaktivno identificira probleme korisnika prije nego što utječu na produktivnost.

Novi Latitude Chromebook Enterprise uređaji dostupni su za prodaju od 27. kolovoza. Preporučena maloprodajna cijena Latitude 5300 2-in-1 Chromebook Enterprise je 819.00 USD, a Latitude 5400 Chromebook Enterprise 699.00 USD.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675