| | | |

ADATA predstavlja superizdržljive microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice

Pin It

S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju pohranu na tisuće fotografija i na desetke sati filmova u razlučivosti Full HD na mobitele, automobilske kamere ili nadzorne sustaveS kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju pohranu na tisuće fotografija i na desetke sati filmova u razlučivosti Full HD na mobitele, automobilske kamere ili nadzorne sustave

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice ADATA Premier Pro krasi velika robusnost – to su memorijske kartice klase 30 brzine videozapisa (V30) posebno namijenjene kontinuiranom snimanju i stalnom presnimavanju

Savršene su za kamere na kokpitima automobila, nadzorne sustave i sve druge primjene koje zahtijevaju izdržljivost radi stalnog snimanja. Uz ocjenu klase performansi u primjeni 2 (A2) mogu korisnicima ponuditi bržu i lakšu upotrebu, a funkcioniraju i u ekstremnim okruženjima jer su vodootporne, otporne na udarce, statički elektricitet i rendgenske zrake.

MicroSDXC/SDHC UHS-I kartice Premier Pro konstruirane su pomoću NAND flash čipova visoke kvalitete i mogu izdržati do 40 000 sati snimanja videozapisa visoke razlučivosti. Bilo da se radi o manjoj prometnoj nezgodi snimljenoj kamerom na ploči s instrumentima automobila, incidentu na CCTV-u ili kućom videozapisu snimljenom kamkorderom, korisnici mogu biti sigurni da će sve biti snimljeno.

Zahvaljujući tehnologiji koda za ispravljanje pogrešaka te kartice sada mogu prepoznati i ispraviti još više pogrešaka u podacima. Uz to su i vodootporne (mogu izdržati 30-minutno uranjanje u vodu dubine 1 m), otporne na udarce, rendgensko zračenje (usklađene su sa standardom ISO7816-1), statički elektricitet (prošle su testiranje na statički elektricitet EMC IEC61000-4-2) te su otporne na ekstremne temperature (od –25 °C do 85 C°).

S kapacitetima koji se kreću od 32 GB do 256 GB microSDXC/SDHC UHS-I memorijske kartice ADATA Premier Pro omogućuju pohranu na tisuće fotografija i na desetke sati filmova u razlučivosti Full HD na mobitele, automobilske kamere ili nadzorne sustave. Na tim se karticama klase performansi u primjeni 2 (A2) mogu brže izvršavati i pokretati aplikacije radi ugodnijeg rada.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi
View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675