| | | |

Kako početi globalno prodavati software u jedno poslijepodne - objašnjava suosnivač tvrtke s više od 4000 stranih kupaca

Pin It

Ovaj meet-up treći je po redu u seriji iPosao iPivoOvaj meet-up treći je po redu u seriji iPosao iPivo

Tvrtke GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi, i TestDome, on-line sustava za testiranje kandidata za posao, održat će u utorak, 11. lipnja, treći u nizu besplatnih meet-upova pod nazivom iPosao iPivo na temu “Kako početi globalno prodavati software u jedno poslijepodne?”

Serija iPosao iPivo zamišljena je kao niz meet-upova o temama vezanim za uspješno poslovanje putem Interneta. O svim temama na meet-upovima govorit će ljudi koji imaju bogato iskustvo njihove primjene u praksi.

Za mnoge lokalne firme, globalna prodaja softwarea izgleda kao nepremostiv izazov. No, iako različite zemlje imaju različite zakone, poreze, valute, jezike i druge specifičnosti, ideja da je za prodaju softwarea potrebno imati ured i zaposlenike u svakoj zemlji je mit.

Ako imate korisno softversko rješenje na engleskom jeziku, možete ga početi globalno prodavati u jedno poslijepodne. Kako točno, demonstrirat će Mario Živić, suosnivač TestDomea. Korištenjem payment collectora (FastSpring, BlueSnap ili Avantgate) te online bankovnog računa (TransferWise), većinu legalnih, poreznih i tečajnih zavrzlama možete jednostavno outsourceati specijaliziranim davateljima usluga. Mario će objasniti kako ove stvari rade hrvatske tvrtke TestDome i GemBox, koji zajedno imaju preko 10000 stranih kupaca u raznim dijelovima svijeta.

Ovaj meet-up treći je po redu u seriji iPosao iPivo. Prvi se održao u ožujku, a prisutnima je ponudio odgovor na pitanje kako doći do 10 000 stranih kupaca bez aktivne prodajne sile, koristeći samo snagu Googleove tražilice. Na drugom meet-upu održanom u travnju tema je bila kako uspostaviti procese u tvrtki koja uopće nema ured.

Svako od predavanja pratilo je više od 80 sudionika, a snimke možete pogledati na YouTubeu:

https://youtu.be/5ASPs_Vo3M4 

(Kako doći do 10.000 stranih kupaca putem Googlea)

https://youtu.be/EA02sUIiwHY 

(Kako radi 100% remote firma)

Nakon meet-upa slijedi od 19:00h jednosatno druženje uz pizzu i pivo na kojemu ćete moći Marija i njegove kolege i izravno pitati o prodaji softvera putem Interneta.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675