| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Pierluigi Collina stiže na Combis konferenciju - CroPC.net

Pierluigi Collina stiže na Combis konferenciju

Velikan nogometa Collina poznat je po inspirativnom izlaganjima ispunjenim anegdotama i životnim pričama koje obiluju humorom

Trinaesto izdanje COMBIS konferencije, jedne od najvećih regionalnih tehnoloških konferencija, održat će se u četvrtak i petak, 30. i 31. svibnja u kompleksu Olympia u Vodicama, a keynote predavanje održat će bivši nogometni sudac i jedna od najpoznatijih osoba na planeti Pierluigi Collina

U svom predavanju pod nazivom How to be successful on the field, Collina će publici otkriti što je sve potrebno da (p)ostanemo najbolji u onome što radimo. Otvorenost prema promjenama i poboljšanjima Collina smatra presudnim u poslovnom samorazvoju, zajedno sa zdravom dozom samokritičnosti, jer cilj je uvijek i u svemu isti - biti korak ispred i promatrati svaku promjenu kao priliku.

Budući da je glavna tema Combis konferencije Going Beyond Ideas, keynote predavanje savršeno zaokružuje promišljanje o potencijalima koji su nam dostupni za realizaciju ideja. Naravno, ako ih znamo prepoznati, ako poznajemo igru i ako smo otvoreni za učenje i prilagođavanje novim uvjetima, koje uvelike diktira upravo tehnologija. Kako u nogometu, tako i u poslovanju. 

Pierluigi Collina je zapamćen po suđenju mnogih nogometnih utakmica među kojima se ističe finale Svjetskog prvenstva 2002. godine i finale Lige prvaka 1999. godine. Nakon umirovljenja Collina je vodio suce talijanske Serie A, a potom Sudački odbor Europskog nogometnog saveza (UEFA). Trenutno je predsjednik Odbora za suce u Svjetskoj nogometnoj organizaciji (FIFA).

Velikan nogometa Collina poznat je po inspirativnom izlaganjima ispunjenim anegdotama i životnim pričama koje obiluju humorom.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675