| | | |

Algebra otvorila poslovnicu u Osijeku na novoj lokaciji

Pin It

U proteklih deset godina, uz desetak tisuća građana Algebra je školovala i zaposlenike gotovo 250 najznačajnijih osječkih tvrtki i institucija sa uredima u Osječko-baranjskoj županijiU proteklih deset godina, uz desetak tisuća građana Algebra je školovala i zaposlenike gotovo 250 najznačajnijih osječkih tvrtki i institucija sa uredima u Osječko-baranjskoj županiji

Nakon deset godina poslovanja u Osijeku, Algebra se preselila na novu lokaciju – na adresi Vukovarska 31/3 u Eurodomovom kompleksu, prostire se na 250 m2 i uključuje tri suvremeno opremljene učionice s ukupno 65 mjesta za polaznike i prateće prostore

„Algebra će u svojim novim prostorima polaznicima iz Osijeka, susjednih gradova i cijele županije moći ponuditi nove edukacijske smjerove, još višu kvalitetu obrazovanja i više raspoloživih termina za edukacije. U sljedećih par godina fokusirat ćemo se na nove kreativne i tehnološke programe digitalne edukacije, digitalne akademije za osnovnoškolce, pripreme za polaganje mature, a aktivno ćemo biti uključeni i u prekvalifikacije nezaposlenih za što smo nedavno potpisali ugovore. Fokus prekvalifikacija u Osijeku su programi s područja razvoja softvera, mobilnih aplikacija te pripreme i provedbe EU projekata. Istovremeno, nastojat ćemo pripomoći i daljnjem razvoju osječke digitalne zajednice okupljene oko udruženja Osijek Software City, ali i drugim IT tvrtkama kojih je u gradu sve više“, izjavio je Hrvoje Balen, član uprave Algebre, nakon otvorenja novog osječkog ureda.

U proteklih deset godina, uz desetak tisuća građana Algebra je školovala i zaposlenike gotovo 250 najznačajnijih osječkih tvrtki i institucija sa uredima u Osječko-baranjskoj županiji: Belje, Saponia, HP, HT, Žito, Addiko banka, Mono, Borovo, Centar alata, Komunalac, Werkos, Ministarstvo financija, HZZ, HEP i drugi.

Suradnjom s udrugama i razvojnim agencijama pripremljeno je i provedeno desetak EU projekata, kojima je omogućeno stjecanje digitalnih karijera za čak 1.300 polaznika. Listu partnerskih institucija čine Poduzetnički centar Đakovo, Zajednica Susret, PRONI, Bebrinska udruga mladih, Udruga „Ne-ovisnost“, Udruga distrofičara, Hrvatski savez gluhih, Udruga osoba s invaliditetom i dr.

Iz Algebre najavljuju uskoro i Dan otvorenih vrata Digitalne akademije, koje će se provoditi u novim prostorima Algebre dok je za kraj ožujka predviđen i već tradicionalni projekt potpuno besplatnog stjecanja Microsoftovih Technology Associate certifikata (MTA) za učenike srednjih škola.

U nadolazećem periodu za mlade će se organizirati i gostujuća predavanja te tematske radionice vezane uz studijske programe Visokog učilišta Algebra, namijenjene osječkim maturantima koji razmišljaju o nastavku obrazovanja na nekom od jedinstvenih preddiplomskih ili diplomskih studija u Zagrebu: digitalnom marketingu, multimedijskom računarstvu, digitalnom dizajnu, softverskom ili sistemskom inženjerstvu, razvoju igara ili podatkovnoj znanosti tj. data scienceu.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675