| | | |

Kako putem Googlea doći do 10 000 stranih kupaca? Saznajte od vlasnika hrvatskih tvrtki kojima je to uspjelo

Pin It

Prvi meet-up održat će se 13. ožujka 2019. s početkom u 18h na lokaciji HUB385 u Petračićevoj 6 u ZagrebuPrvi meet-up održat će se 13. ožujka 2019. s početkom u 18h na lokaciji HUB385 u Petračićevoj 6 u Zagrebu

Tvrtke GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi,  i TestDome, on-line sustava za testiranje kandidata za posao, održat će niz besplatnih meet-upova pod nazivom iPosao iPivo, o temama vezanim za uspješno poslovanje putem Interneta

Prvi meet-up održat će se 13. ožujka 2019. s početkom u 18h na lokaciji HUB385 u Petračićevoj 6 u Zagrebu u dvorani za predavanja na prvom katu i ponudit će odgovor na pitanje kako doći do 10 000 stranih kupaca bez aktivne prodajne sile, koristeći samo snagu Googleove tražilice.

O tome će govoriti Željko Švedić, osnivač i vlasnik GemBoxa te suosnivač i suvlasnik TestDomea. Ove dvije tvrtke posluju iz Zagreba i proteklih su godina uspjele doći do ukupnog broja od gotovo 10 000 kupaca, gotovo u potpunosti stranih, koje koriste njihove proizvode i usluge.

Nakon meet-upa slijedi od 19:00h jednosatno druženje uz pizzu i pivo na kojemu ćete moći Željka i njegove kolege i izravno pitati o svim stvarima koje vas zanimaju vezanima uz ovu temu i prodaju softver putem Interneta.

GemBox uspješno posluje već trinaestu godinu za redom, a na tržištu nudi komponente namijenjene ugradnji u veće softverske pakete, s naglaskom na datotečne formate. Među korisnike GemBoxovih rješenja ubrajaju se globalno poznate tvrtke kao što su Intel, Xerox, BP, Verizon, DHL, Deutsche Bank pa čak i Microsoft, a zvučnija imena među korisnicima međunarodnim organizacijama su svakako UEFA i NASA.

TestDome je tvrtka osnovana 2013. koja se bavi izradom on-line sustava za testiranje kandidata za posao. Ti sustavi su od neprocjenjive koristi tvrtkama prilikom početnog razvrstavanja prijavljenih.

TestDome je u četiri godine aktivne prodaje svoje usluge došao do impozantne brojke od 3700 korisnika (uključujući gigante poput eBaya, PayPala ili Turkish Airlinesa), a prema dosadašnjim trendovima očekuju da će ta brojka premašiti 4000 korisnika do svibnja ove godine. Proizvode GemBoxa koristi više od 6 000 kupaca.

Više informacija o događaju možete saznati na https://www.meetup.com/iPosao-iPivo/events/259192855.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675