| | | |

''Cyberpsihologija i tehnološki napredak'' - otvorene prijave za Regionalni susret studenata psihologije - SPiRi 2019

Pin It

Glavni ciljevi ovog susreta su promicanje znanstvenoistraživačkih radova studenata iz regije, međusobno umrežavanje studenata psihologije, stjecanje uvida u specifična područja psihologije te poticanje rasprave o aktualnim temama u psihologijiGlavni ciljevi ovog susreta su promicanje znanstvenoistraživačkih radova studenata iz regije, međusobno umrežavanje studenata psihologije, stjecanje uvida u specifična područja psihologije te poticanje rasprave o aktualnim temama u psihologiji

Otvorene su prijave za 4. Regionalni susret studenata psihologije – SPiRi 2019, koji će se održati na Filozofskom fakultetu u Rijeci od 25. do 27. travnja 2019. godine

SPiRi je studentski kongres koji se održava svake dvije godine na Filozofskom fakultetu u Rijeci. Prethodna tri kongresa, održana 2013., 2015. i 2017. godine, pobudila su interes i okupila tristotinjak aktivnih i pasivnih sudionika, pozvanih predavača, organizatora i volontera. Kongresi su ujedinili studente psihologije, psihologe te stručnjake i studente srodnih struka iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Hrvatske.

Glavni ciljevi ovog susreta su promicanje znanstvenoistraživačkih radova studenata iz regije, međusobno umrežavanje studenata psihologije, stjecanje uvida u specifična područja psihologije te poticanje rasprave o aktualnim temama u psihologiji.

SPiRi je projekt udruge Psirius. Psirius je neprofitna udruga studenata psihologije koji studiraju na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Rijeci. Svojim aktivnostima članovi Psiriusa nastoje produbiti suradnju studenata psihologije i psihologa Hrvatske i svijeta, unaprijediti prilike za profesionalni razvoj, uvjete studiranja te primijeniti znanja iz psihologije u pomaganju, edukaciji i podizanju svijesti šire zajednice.

Tema „Cyberpsihologija i tehnološki napredak“ biti će obrađena kroz studentska izlaganja, radionice, pozvana predavanja, tribine i okrugle stolove. Cilj je potaknuti diskusiju o utjecajima tehnologije u životu čovjeka, o primjenama tehnologije u psihologiji i šire te o budućim implikacijama tehnološkog razvoja.

Aktivni sudionici mogu prijaviti bilo koji rad iz područja cyberpsihologije, rad koji se tiče različitih tehnologija, korištenja novijih metoda istraživanja, obrade podataka i slično.  Radovi mogu biti znanstvenoistraživački ili pregledni radovi u formi izlaganja ili poster prezentacije.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675