| | | |

Hrvatski startup otvorio natječaj za sufinanciranje digitalnih projekata kompanija u iznosu od 10.000 dolara

Pin It

TDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva, stoga su kreirali ovaj natječaj kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10.000 američkih dolara u svrhu ostvarenja projektaTDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva, stoga su kreirali ovaj natječaj kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10.000 američkih dolara u svrhu ostvarenja projekta

Top Digital Agency (TDA) započinje novu godinu s globalnim natječajem za projekte poduzeća pod nazivom “Digital Project Competition for Companies”

TDA prepoznaje poduzetništvo kao najsnažniju pokretačku snagu svake ekonomije i društva, stoga su kreirali ovaj natječaj kako bi pronašli najbolje poduzetničke projekte te jednog od njih nagradili s 10.000 američkih dolara u svrhu ostvarenja projekta. TDA je svoj put započeo upravo na natjecanjima te na taj način dokazao da se naporan rad isplati i prepoznaje i izvan granica Lijepe naše. Sada žele dati drugima mogućnost i samopouzdanje da ostvare svoje poduzetničke pothvate.

CEO i osnivač TDA, Goran Deak, je imao nekoliko komentara za početak natjecanja: “TDA želi transformirati potragu za digitalnim uslugama kreiranjem jednostavne i transparentne platforme koja ne poznaje granice. Želimo prepoznati pionire i nagraditi ih što nam pomažu promijeniti svijet.”

Neka od najvažnijih pravila natječaja su:

  • Predviđeni budžet projekta treba iznositi minimalno 10.000 američkih dolara. Ukoliko je budžet određenog projekta veći, TDA sufinancira ukupan iznos s 10.000 američkih dolara.
  • Za provedbu projekta moraju biti obuhvaćene isključivo vještine i znanja navedena na TDA platformi (npr. web development, oglašavanje na društvenim mrežama, razvoj aplikacije i sl.).
  • Poduzeća koja objavljuju projekt moraju imati stvarnu namjeru zapošljavanja agencije po završetku natječaja.

 Više o natječaju i uvjetima možete vidjeti na ovoj stranici.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675