| | | |

Certificirani Scrum.org tečajevi po prvi put na hrvatskom jeziku

Pin It

Istraživanja pokazuju da Scrum metodologija čini gotovo 70% od ukupnog broja agilnih metodologija koje se primjenjuju širom svijetaIstraživanja pokazuju da Scrum metodologija čini gotovo 70% od ukupnog broja agilnih metodologija koje se primjenjuju širom svijeta

Tvrtka Ekobit i njezini profesionalni Scrum treneri (PST), certificirani od strane organizacije Scrum.org, ove jeseni u Zagrebu organiziraju i vode dva Scrum tečaja

Tečajevi su razvijeni u okviru Scrum.org organizacije koju je osnovao i vodi Ken Schwaber, jedan od autora Scruma.

1. Osnove Profesionalnog Scruma (Professional Scrum Foundations)

Tečaj je namijenjen svima koji žele iskusiti kako se radi u skladu sa Scrumom. Bilo da ste član Scrum tima ili dionik razvojnog procesa koji direktno ili indirektno surađuje sa Scrum timom, na tečaju ćete savladati osnove Scruma te kako najbolje surađivati unutar i preko granica Scrum tima.

Sadržaj tečaja fokusiran je na temeljna znanja potrebna za praktični rad po Scrumu. Polaznici se imaju priliku organizirati u Scrum timove i podijeliti timske uloge te zajednički, kroz niz sprinteva, izgrađivati realističnu softversku aplikaciju, poštujući pritom pravila Scruma i radeći u skladu sa Scrum vrijednostima. Tečaj stavlja naglasak na prevladavanje uobičajenih složenosti prilikom razvoja proizvoda, suradnju unutar tima i samoorganizaciju kao bitne elemente u savladavanju Scruma.

Tečaj je izvrstan izbor za početnike i one koji razmatraju uvesti Scrum u svoju organizaciju. Istovremeno vam može pomoći osvježiti i utvrditi znanje o praktičnoj primjeni Scrum komponenata i uskladiti rad vaših Scrum timova s preporukama. Sudionici tečaja dobivaju vaučer za polaganje globalno priznatog ispita Professional Scrum Master I (PSM I). Tečaj se održava u Zagrebu od 24.9. – 25.9. 2018.

2. Profesionalni Scrum Razvojni Inženjer (Professional Scrum Developer)

Tečaj je namijenjen svima koji se bave profesionalnim razvojem softvera i žele naučiti kako isporučivati kvalitetan softver korištenjem Scruma zajedno s agilnim i DevOps praksama. Polaznici postaju dijelom Scrum tima i kroz niz sprinteva surađuju na razvoju realističnog softverskog proizvoda pri čemu uče nositi se s izazovima u skladu sa Scrumom. Usvajaju vještinu primjene modernih inženjerskih praksi dok pretvaraju korisničke zahtjeve u inkremente gotovih proizvoda koje je moguće isporučiti i pustiti u rad. Tijekom cijelog tečaja suočavaju se sa stvarnim izazovima i problemima u procesu razvoja softvera i savladavaju vještine potrebne kako bi se Scrum tim kontinuirano poboljšavao i što bolje s njima nosio.

Tečaj je namijenjen svim članovima Scrum razvojnog tima: arhitektima, analitičarima, razvojnim inženjerima, razvojnim inženjerima za baze podataka, testerima, inženjerima u odjelu operacija i drugima, uključujući Scrum Mastere i Product Ownere. Sudionici tečaja dobivaju vaučer za polaganje globalno priznatog ispita Professional Scrum Developer (PSD). Tečaj se održava u Zagrebu od 26.9. – 28.9. 2018.

Istraživanja pokazuju da Scrum metodologija čini gotovo 70% od ukupnog broja agilnih metodologija koje se primjenjuju širom svijeta. Iskoristite priliku i savladajte Scrum metodologiju na hrvatskom jeziku uz pomoć Ekobitovih certificiranih trenera. Za prijave do kraja 8. mjeseca odobrava se popust od 10%.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675