Huawei

Data Science Economy 2018 konferencija 17. i 18.5. u HUB385 u Zagrebu

Program konferencije kreira organizacijski odbor stručnjaka, koji je fokusiran na izvrsnost, kvalitetu i praktičnu vrijednost predavanja koja sudionicima mogu dati znanja koja već sutradan mogu primjeniti u svom poslovanju
Program konferencije kreira organizacijski odbor stručnjaka, koji je fokusiran na izvrsnost, kvalitetu i praktičnu vrijednost predavanja koja sudionicima mogu dati znanja koja već sutradan mogu primjeniti u svom poslovanju
Program konferencije kreira organizacijski odbor stručnjaka, koji je fokusiran na izvrsnost, kvalitetu i praktičnu vrijednost predavanja koja sudionicima mogu dati znanja koja već sutradan mogu primjeniti u svom poslovanju

Zagrebački HUB385 će u četvrtak i petak, 17. i 18. svibnja, ugostiti brojne sudionike treće međunarodne Data Science Economy konferencije koja će se bavi važnošću uloge podataka u postavljanju strateških odrednica razvoja tvrtki i organizacija

Podaci (Big Data) jedan su od najkorištenijih pojmova u poslovnom svijetu posljednjih godina, a kvalitetna analitika i primjena zaključaka na poslovanje mogu činiti značajnu razliku u razvojnom procesu tvrtke. Više od 30 domaćih i stranih predavača prenijet će sudionicima svoje znanje o tome kako u poslovnoj sferi primjeniti znanost o podacima (Data Science) te kako iskoristiti podatke za poslovni iskorak i uzlet. Putem praktičnih primjera sudionici će naučiti kako stvarati vrijednost i nove poslovne modele na temelju ekonomije podataka (Data Driven Economy).

Organizator je ove godine okupio izvrsne stručnjake koji su zaposleni u nekim od najvećih svjetskih tvrtki koje su odavno otkrile važnost podataka i koriste ih da bi ostvarile stratešku prednost i generirale dodatnu vrijednost za tvrtku. Prvi dan konferencije rezerviran je za poslovnu publiku koja će moći poslušati keynote predavanja, predavanja i panel. Drugi dan zamišljen je za stručnu publiku i one koji žele steći dublji uvid u metode i alate koji se koriste u organizacijama na polju znanosti o podacima, a sadržaj će biti predstavljen putem nekoliko radionica, kao što su Deep Dive into Deep Learning, Implementation Overview: Predictive Modelling, Data Warehouse & Big Data: What has Changed? i druge.

Leonardo de Marchi je Lead Data Scientist u Badoou, najvećoj svjetskoj društvenoj mreži za upoznavanje s više od 360 milijuna korisnika, a na konferenciji će u četvrtak održati predavanje Integrating Machine Learning into your Business. Navest će neke od najboljih primjera integracije znanosti o podacima u poslovanje te proći kroz sve korake koji su potrebni da se to postigne, od stvaranja tima do stvaranja poslovne vrijednosti i pretvaranja bilo koje organizacije u onu temeljenu na podacima. Među ključnim predavačima je i Don Brancato, Global Chief Technologist u Microfocusu, koji će održati Keynote predavanje Data and Value in Time of Uncertain Value. Predavanje će se baviti znanošću o podacima i inžinjeringom podataka, pojmom koji je posebnu popularnost stekao tijekom medijski eksponiranih slučajeva Cambridge Analytice i Facebooka. Chris Roche će tijekom predavanja Delivering a collaborative Data Science Platform for Clinical Research predstaviti postavljanje strateškog zdravstvenog projekta u Velikoj Britaniji – kolaborativne Data Science platforme za klinička istraživanja.

Shalini Sukumar, Product Owner Data Science stručnjakinja iz Booking.coma predstavit će data strategiju jedne od vodećih tvrtki za online booking, a Violeta Misheva, Data Scientist najveće nizozemske banke ABN AMRO, prezentirat će kako banka na temelju podataka kreira vrijednost.

Program konferencije kreira organizacijski odbor stručnjaka, koji je fokusiran na izvrsnost, kvalitetu i praktičnu vrijednost predavanja koja sudionicima mogu dati znanja koja već sutradan mogu primjeniti u svom poslovanju. Organizacijski odbor je ujedno i partner Data Science Economy zajednice koja okuplja nekoliko stotina članova putem godišnjih aktivnosti tijekom kojih zajednički rješavaju izazove s područja znanosti o podacima, generiraju ideje i prilike te diskutiraju o potencijalnim projektima. Predstavnici odbora su Milan Listeš (Adacta), Mario Mrljić (NEOS), Leo Mršić (Algebra), Ratko Mutavdžić (Microsoft), Dražen Oreščanin (Poslovna inteligencija), Stjepan Pavlek (KOIOS) i Mihaela Vrnić (FER). Operativni organizator konferencije je agencija Eventa01.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.