Njuškalo
Featured

Digitalni marketing je ključ poslovnog uspjeha

Uz brojne domaće stručnjake koji će objasniti kako svaka tvrtka u današnjoj digitalnoj eri može i mora u svoje marketinške napore uključiti digital
Uz brojne domaće stručnjake koji će objasniti kako svaka tvrtka u današnjoj digitalnoj eri može i mora u svoje marketinške napore uključiti digital
Uz brojne domaće stručnjake koji će objasniti kako svaka tvrtka u današnjoj digitalnoj eri može i mora u svoje marketinške napore uključiti digital

Najveći poslovni i tehnološki događaj u regiji, konferencija WinDays16, koja počinje krajem mjeseca, točnije 26. travnja, ove će godine ugostiti brojne zanimljive stručnjake iz cijelog svijeta, a jedna od glavnih tema bit će sve veća važnost digitalnog marketinga

Danas gotovo da i nema kompanije koja neki dio svog poslovanja bazira na digitalnim tehnologijama, a na WinDaysima će se snažno naglasiti suradnja između IT inženjera i stručnjaka za digitalni marketing kako bi nove tehnologije našle primjenu u poslovanju.

Uz brojne domaće stručnjake koji će objasniti kako svaka tvrtka u današnjoj digitalnoj eri može i mora u svoje marketinške napore uključiti digital kao najbolji medij za ostvarivanje kontakata s kupcima i razumijevanje njihovih potreba sudjelovanje na Konferenciji su potvrdili i svjetski poznati stručnjaci iz ovog područja. Tako će Jesus Serrano Castro, Sports Business Development Architect iz Microsofta govoriti o važnosti digitalne transformacije za postizanje poslovnog uspjeha kroz primjer nogometnog kluba Real Madrid koji je korištenjem tehnologije napravio revoluciju u sportskoj industriji. Castro će na predavanju otkriti kako je klub Real Madrid, zahvaljujući Microsoft Cloud platformi, razvio komunikaciju i odnos jedan na jedan s navijačima diljem svijeta te ostvario navijačku zajednicu koja danas broji više od 450 milijuna obožavatelja. Osim toga, Castro će održati i zanimljivu radionicu o tome kako «resetirati» mozak i vratiti se u razmišljanje djeteta i na taj način razvijati vlastitu kreativnost i inovativnost.

Iz Njemačke dolazi Stefan Kniess, direktor kompanije Geometry Global Germany, koji će govoriti o tome kako brendovi putem društvenih mreža mogu utjecati na odluke o kupnji potrošača. Svijet marketinga postaje sve konkurentniji, a kupac ima punu kontrolu i veći pristup informacijama nego ikad prije. Zato je za svaku kompaniju ključno korištenje digitalnog marketinga za razumijevanje procesa odluke o kupnji i, još važnije, prepreka koje mogu utjecati na takvu odluku. U okviru predavanja, na primjerima nekih od najvećih svjetskih brandova, pokazat će kako proučavanje ponašanja kupaca i prava ideja na pravom mjestu inspiriraju ljude da kupuju.

U sklopu Technology konferencije sudjelovanje je potvrdio Ivica Ostojić, iz tvrtke Diverto, vodeći domaći stručnjak za računalnu sigurnost. Na svom predavanju govorit će o najčešćim metoda napada na IT infrastrukture te ukazati na defanzivne trendove i tehnologije kojima bi se trebala poboljšati razina sigurnosti IT okruženja.

Poznato je da je finski obrazovni sustav jedan je od najboljih u svijetu, a u okviru Business konferencije predavat će Lasse Leponiemi iz tvrtke SCOOL koja provodi transformacije u obrazovanju. U radionici pod nazivom “Alati za učitelje za stvaranje promjena” predstavit će neke od najuzbudljivijih primjera promjena u obrazovanju, provedenih kroz finski projekt HundrED.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Kompare
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.