Njuškalo
Featured

Veritas Technologies proglašen liderom u Gartnerovom magičnom kvadrantu

Lideri su, po Gartnerovoj procjeni, tvrtke okrenute budućnosti

Gartner je ocijenio proizvođače rješenja i usluga namijenjenih arhiviranju elektroničke pošte, sadržaja s društvenih mreža, datoteka na servisima za dijeljenje podataka i drugih vrsta podataka, uključujući i strukturirane podatke

Veritas je od Gartnera ovom prilikom ponovno dobio pohvalu za svoj spoj karakteristika vezanih uz uskladivost s pravnom regulativom, e-discovery i upravljanje podacima koje je potrebno nakon nekoga vremena obrisati, pri čemu je Enterprise Vault proglašen i vodećim proizvodom za arhiviranje sadržaja koji se nalaze u sandučićima elektroničke pošte.

"Čast nam je ponovno biti u kategoriji lidera", izjavio je Drago Gajski, regionalni menadžer Veritasa za područje jugoistočne Europe. "Ovo priznanje Gartnera rezultat je naših kontinuiranih inovacija i fokusa na rješavanje najvećih izazova naših korisnika, koji se u pravilu tiču nestrukturiranih podataka i upravljanja podacima koji su kritični za poslovanje. Kako smo vrlo blizu toga da postanemo posve neovisna tvrtka, također smo usredotočeni na predviđanje novih trendova u području upravljanja podacima te na razvoj rješenja koja našim korisnicima omogućavaju da iz svojih pohranjenih podataka izvuku novu poslovnu vrijednost", naglasio je Gajski.

Rješenja iz porodice Veritas Enterprise Vault omogućavaju organizacijama da pohrane podatke koji su od presudne važnosti za poslovanje te da njima lakše upravljaju, uključujući i ključne funkcije poput arhiviranja i e-discoveryja.

Lideri su, po Gartnerovoj procjeni, tvrtke okrenute budućnosti, one koje znaju predvidjeti tržišne trendove te brzo reagiraju na sve promjene u dinamičnoj industriji. Veritas je jedna od šest tvrtki, lidera, u ovom magičnom kvadrantu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.