Njuškalo
Featured

Comping osvojio Hewlett Packard Enterprise i Microsoft nagradu

Nagradu je Comping osvojio zahvaljujući poslovnom rješenju implementiranom kod korisnika iz financijskog sektora

Hrvatska ICT tvrtka Comping osvojila je nagradu koju zajedno dodjeljuju Hewlett Packard Enterprise i Microsoft, te ujedno i titulu EMEA Outstanding Frontline Partner u segmentu unificiranih komunikacijskih i kolaboracijskih sustava

Zahvaljujući inovativnim rješenjima koja direktno adresiraju izazove korisnika, ovo je još jedna u nizu nagrada na globalnoj razini koje Comping potvrđuju kao vrhunskog europskog ICT lidera.

Nagradu je Comping osvojio zahvaljujući poslovnom rješenju implementiranom kod korisnika iz financijskog sektora. Zahtjevi i potrebe projekta bili su modernizacija glasovne komunikacije te širenje na nove komunikacijske kanale kao što su instantna, video i konferencijska komunikacija, a sve zajedno na više lokacija i za veći broj dislociranih korisnika. Sigurnost i dostupnost tražene usluge bila je naglašena poslovna potreba zbog osjetljivosti sadržaja, a kao i kod većine implementacija ovakve vrste, integracija postojećih sustava i zaštita postojećih investicija bile su imperativ.

“Ponosni smo na osvojeno priznaje, no još smo više ponosni na Compingov tim stručnjaka koji realizira i isporučuje vrhunska poslovna rješenja prepoznata na svjetskoj razini.", izjavio je Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Stalna dostupnost usluge osigurana je upotrebom provjerenih i dokazanih Hewlett Packard Enterprise tehnologija, poslužiteljskom i mrežnom Flex arhitekturom, a zahvaljujući Intelligent Management Center softverskoj platformi, svaka važna promjena u sustavu evidentira se i prosljeđuje zadanoj osobi na provjeru i odobrenje. Platformom se također nadziru i kontroliraju potrebna propusnost te odziv mreže, što je od kritične važnosti s obzirom na osjetljivost glasovne komunikacije i mrežnog prometa koji ista zahtjeva.

"Compingova inovativna primjena Hewlett Packard Enterprise tehnologija kao i dugogodišnje iskustvo, rad i svakodnevna suradnja s korisnicima i partnerima, ključni su za prepoznavanje i priznavanje kvaliteta kao i osvajanje nagrada. Izuzetno mi je zadovoljstvo da je upravo naš partner iz Hrvatske osvojio ovu titulu ispred cijele EMEA regije.", smatra Boris Bauk, generalni direktor Hewlett Packard Enterprise za Hrvatsku.

“Koristim ovu prigodu da čestitam tvrtki Comping na još jednom osvojenom međunarodnom priznanju. Jasna vizija i strategija, tim koji posjeduje znanje, vještine i iskustvo te koji sluša korisnika i njegove potrebe su ključ uspjeha. Ponosan sam što ovakva nagrada dolazi u Hrvatsku i iznova nam pokazuje kvalitetu hrvatskih IT stručnjaka, ali i Microsoftovog i HPE partnerstva”, izjavio je Ivan Vidaković, direktor Microsoft Hrvatska i Bosna i Hercegovina.

Obuka korisnika i prilagodba novom sustavu nisu bile potrebne pošto je rješenje integrirano u postojeće dok je prelazak bio transparentan i bez prekida. Ključan uspjeh ovog projekta uštede su na vremenu te putnim troškovima dislociranih zaposlenika i vanjskih suradnika, te poboljšanje kvalitete usluge u vidu integracije pametnih Hewlett Packard Enterprise VoIP telefona sa Microsoft Office Communications Server-om i Lync-om odnosno paketom od nedavno poznatijim kao Skype for Business, postojećim adresarima i naprednim svojstvima kalendara.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
MedicoHome

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.