Huawei
Featured

Telemach Hrvatska treću je godinu zaredom tehnološki partner Weekend Media Festivala

Za one koji neće biti u mogućnosti posjetiti ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, Telemach je omogućio emitiranje programa putem EON TV-a
Za one koji neće biti u mogućnosti posjetiti ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, Telemach je omogućio emitiranje programa putem EON TV-a
Za one koji neće biti u mogućnosti posjetiti ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, Telemach je omogućio emitiranje programa putem EON TV-a

S ciljem da izlagačima i posjetiteljima ovogodišnjeg Weekend Media Festivala osigura najbolje korisničko iskustvo, Telemach će osigurati optičku i mobilnu infrastrukturu

Posjetitelji koji će se i ove godine povodom Weekend Media Festivala okupiti u već tradicionalnim prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, na Telemachovoj mreži ponovno će imati priliku surfati gigabitnim internetskim brzinama i osjetiti prednosti najnaprednijih tehnologija. Na svim lokacijama diljem tvornice bit će osigurana moderna WiFi tehnologija, dok će korisnicima Telemacha na raspolaganju biti i mobilna 5G mreža. Tehnološka podrška osigurana je i izlagačima, kojima će zahvaljujući najbržoj optičkoj mreži u Hrvatskoj biti omogućeno prikazivanja video sadržaja visoke rezolucije.

Pored cjelovite tehnološke podrške, Telemach će na svom izložbenom prostoru predstaviti nove proizvode i usluge, te osigurati i brojne druge vrijedne sadržaje. Tako je na panelu Djeca i mladi kao pokretači budućnosti, koji će se održati drugog programskog dana ovogodišnjeg Weekend Media Festivala, 23. rujna, u fokusu tema o digitalnom opismenjavanju djece. Sugovornici među kojima su Ivan Vidaković, član projektnog tima za projekt Revolucija digitalne pismenosti, Nenad Bakić, suosnivač Instituta za razvoj i inovativnost mladih (IRIM), Silvio Kutić, suosnivač i glavni izvršni direktor Infobipa te Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska, podijelit će novosti vezane za projekt Revolucija digitalne pismenosti, usmjeren prema učenicima nižih razreda osnovne škole. Ovaj projekt omogućit će djeci da, uz pomoć doniranih micro:bitova i stručno mentorstvo, kreiraju vlastite projekte i ovladaju znanjima potrebnim za nadolazeće tehnologije.

Istog dana posjetitelje festivala očekuje i panel naziva If streaming is the present, what is the future?, na kojem su Adrian Ježina iz Telemacha i Kenechi Belusevic iz Warner Bros. Discoveryja govornici, te će raspravljati o trendovima u području streaminga kao i o korisničkim očekivanjima kad je riječ o konzumaciji sadržaja.

Dodatno, tijekom prvog HR.Weekenda direktorica HR-a Telemacha, Ivana Kovačić sudjelovat će na panelu pod nazivom: Skaliranje HR-a: 0-100 km/h u 3 sek.

Za one koji neće biti u mogućnosti posjetiti ovogodišnje izdanje Weekend Media Festivala, Telemach je omogućio emitiranje programa putem EON TV-a. Dodatno, svi oni koji će propustiti neko zanimljivo predavanje ili panel imat će priliku traženi sadržaj pogledati u EON Video Klubu.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Lenovo

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.