Telemach

FinTech konferencija Money Motion u Zagreb

Tim vrhunskih stručnjaka hrvatske FinTech scene predstavlja Money Motion, FinTech konferenciju koja će se održati 09. i 10. ožujka u Zagrebu

Tim vrhunskih stručnjaka hrvatske FinTech scene predstavlja Money Motion, FinTech konferenciju koja će se održati 09. i 10. ožujka u Zagrebu

Rast popularnosti digitalnih banaka, sve veći broj plaćanja digitalnim novčanicima, nagli pad kripto tržišta, priče o digitalnim identitetima i valutama centralnih banaka, teme su koje nemilosrdno diktiraju našu svakodnevicu, no istovremeno ostavljaju brojna neodgovorena pitanja

Zajedno s prelaskom na novu valutu, nikad većom inflacijom i kontinuiranim rastom troška za sve članove društva, ova pitanja nikada nije bilo važnije adresirati nego danas.

Tim vrhunskih stručnjaka hrvatske FinTech scene predstavlja Money Motion, FinTech konferenciju koja će se održati 09. i 10. ožujka u Zagrebu. Vodeća FinTech imena na tržištu – ASEE, Monri, UBIK i Mastercard – udružila su snage u organizaciji ove konferencije kako bi omogućili regionalnim profesionalcima i entuzijastima jedinstvenu priliku za razgovor s globalnim stručnjacima, razmjenu iskustava i znanja i stvaranje relevantnih poslovnih odnosa.

Money Motion, u partnerstvu s Nexi Grupom, dovest će u Laubu više od 30 lidera industrije i 50 brendova kako bi razgovarali o sadašnjosti i budućnosti FinTecha – jedne od najdisruptivnijih tehnologija našeg vremena. Sudionici i posjetitelji mogu očekivati dva dana otkrivanja najnovijih trendova, izazova i rješenja na raskrižju tradicionalnog financijskog tržišta i najsuvremenijih tehnologija našeg vremena.

“Razmjena znanja i iskustava iz FinTecha je nužna, naročito kad je riječ o profesionalcima s globalnog tržišta što je razlog za vjerovati da je Money Motion inicijativa koja nam je trebala i koja će u ovoj godini postaviti temelje te postati referentna točka za sve one koji žele i mogu dati znanja, kao i za one koji ta znanja žele upijati. Uz Mastercard stoji i tim vrhunskih stručnjaka s kojima vjerujemo da ćemo napraviti korak naprijed te Zagreb pozicionirati kao „it“ mjesto na mapi globalnog FinTecha”, poručila je Gea Kariž, direktorica marketinga u Mastercardu u Hrvatskoj.

Za pristup svim sadržajima konferencije dovoljna je jedna ulaznica koju možete nabaviti na platformi Entrio. Ulaznice izlaze u prodaju u ograničenim serijama. Prva serija blind bird ulaznica rasprodana je u manje od tjedan dana, a nova serija super early bird ulaznica u prodaji je od ponedjeljka 02. siječnja po cijeni od 79 eura.

Recenzije

Igraš? Pročitaj naše recenzije igara

Linker

Poslovi

Cijelu ponudu poslova pogledajte ovdje.

Huawei

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: Avalon

Speedtest

ISSN: 1846-8675