Njuškalo

Huawei je na Web Summitu objavio dobitnike AppGallery Editors Choice Awards 2022.

Huawei stručni tim urednika za zemlje diljem Europe davao je svoje ocjene natjecateljima Editors Choice Awards nagrada koje uključuju pet kategorija aplikacija i pet kategorija igara
Huawei stručni tim urednika za zemlje diljem Europe davao je svoje ocjene natjecateljima Editors Choice Awards nagrada koje uključuju pet kategorija aplikacija i pet kategorija igara
Huawei stručni tim urednika za zemlje diljem Europe davao je svoje ocjene natjecateljima Editors Choice Awards nagrada koje uključuju pet kategorija aplikacija i pet kategorija igara

Huawei je otkrio pobjednike AppGallery Editors' Choice Awards 2022. i Grow with Huawei Awards 2022. Pobjednici su proglašeni na prestižnom gala događaju na Web Summitu u Lisabonu, koji je privukao preko 100 sudionika i razvojnih partnera među kojima su bili vrhunski programeri aplikacija, razvojne i marketinške agencije i drugi pružatelji sadržaja na AppGallery

Nagrade slave najbolje aplikacije i igre dostupne na AppGallery i po prvi put, nagrađuju poslovne partnere i kreatore koji rade s Huaweijem na poboljšanju akvizicije korisnika, povećanju broja preuzimanja i poboljšanju mogućnosti monetizacije aplikacija.

Huawei stručni tim urednika za zemlje diljem Europe davao je svoje ocjene natjecateljima Editors Choice Awards nagrada koje uključuju pet kategorija aplikacija i pet kategorija igara. Pobjednici su se birali na temelju njihove inovativnosti, korisničkog iskustva, zanimljivog pripovijedanja, privlačnog dizajna i pristupačnosti. Bez iznimke, sve nominirane aplikacije i igre pozitivno su utjecale na korisnike tijekom prošle godine.

Dobitnici AppGallery Editors' Choice Awards za najbolje aplikacije su sljedeći:

  • Najbolja zelena aplikacija – Moovit
  • Najbolja zdravstvena aplikacija – Yazio
  • Najbolja bankovna - osnovna aplikacija – Revolut
  • Najbolja aplikacija za osobni rast – Kahoot!
  • Najbolja aplikacija u trendu – Smule

Dobitnici AppGallery Editors' Choice Awards za najbolje igre su sljedeći:

Najpopularnije igre i aplikacije dostupne su na AppGalleryju, trgovinom aplikacija s kojom dolazi i nedavno lansirani Mate 50 Pro, kako bi korisnicima pružile beskrajne sate uzbuđenja, izazova i interakcija. One su također dio temelja na kojem Huawei učvršćuje svoju poziciju trećeg najvećeg globalnog mobilnog ekosustava.

Poslovne nagrade

U ovoj, trećoj godini dodjele nagrada, Huawei je dodao nekoliko nagrada Grow with Huawei kojima se nagrađuju poslovna postignuća partnera i agencija koji su radili s tvrtkom na izgradnji uspješnih kampanja koristeći ključne HMS usluge. To uključuje Huawei Browser, Petal Search i Huawei Ads, od kojih je potonji povećao svoju mrežu oglašivača za 9 puta, a svoju mrežu izdavača za 4 puta otkako je usluga pokrenuta 2020. Kvalitetan promet i podaci prve strane fokus su Huawei Adsa , koji je i sam osvojio nagrade za svoju predanost isporuci visokokvalitetnih kampanja za oglašivače. Huawei Ads je dio Huaweijevih rješenja za rast i monetizaciju među uslugama kojima je cilj otvoriti nove prilike za korisnike i partnere unutar HMS ekosustava.

Dobitnici AppGallery Grow with Huawei Awards su sljedeći:

  • Najbolji oglašivači – Flashcore (Češka); Mediaset Infinity (Italija)
  • Najbolje agencije – Avow (Njemačka); Havas Media Group (Portugal)
  • Najbolji izdavači – Outfit 7 Limited (Cipar); AppGeneration (Portugal)
  • Najbolji partneri za rast i razvoj – mrge (Njemačka); Admitad (Njemačka); .FREE NOW (Njemačka); Zeropark (Poljska); SQUID (Švedska).

"AppGallery Editors' Choice Awards je proslava zabave, razonode i podrške pozitivnom životnom stilu koju naše najbolje aplikacije i igre svakodnevno pružaju korisnicima Huaweija", rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Services Europe. "Najavili smo ih po prvi put na Web Summitu koji se pokazao kao fantastičan forum za priznanje inovativnosti i kreativnosti koje naši korisnici pronalaze u AppGalleryju. Također smo mogli prepoznati i nagraditi postignuća naših partnera koji su surađivali s nama kako bismo potaknuli aktivaciju, unovčavanje i zadržavanje korisnika. Oni ne samo da pomažu u stvaranju uspješnih radnih odnosa, već potiču i bolji angažman naših korisnika.”

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.