Einhell

Još tri dana za prijavu fotografija na Next Image natječaj

Foto natječaj je izvrsna prilika za testiranje svojih sposobnosti u usporedbi s drugim talentiranim umjetnicima
Foto natječaj je izvrsna prilika za testiranje svojih sposobnosti u usporedbi s drugim talentiranim umjetnicima
Foto natječaj je izvrsna prilika za testiranje svojih sposobnosti u usporedbi s drugim talentiranim umjetnicima

Još uvijek je moguće prijaviti fotografije za Huaweijev foto natječaj Next Image koji je otvoren do kraja srpnja, kompanija je pripremila vrijedne nagrade, a osim globalnog, ove se godine održava i lokalna verzija natječaja za foto entuzijaste

Fotografije Huaweijevih korisnika će ocjenjivati renomirani fotografi, a moguće ih je prijaviti preko lokalne Huawei forum stranice – kategorija Galerija.

Domaći korisnici već su prijavili više od 4,600 radova, a na lokalnoj verziji natječaja će poznati domaći fotografi Domagoj Sever, Petar Krešimir Furjan i Tomislav Može, uz podršku Huaweijevog direktora marketinga za hrvatsko i slovensko tržište, Normana Muellera, od 1. do 15. kolovoza pregledavati pristigle fotografije. Najbolji rad prema njihovom izboru osvojit će pametni telefon Huawei P40, dok će pobjedničke fotografije u preostalim kategorijama osvojiti Huawei Wireless Tripod.

Foto natječaj je izvrsna prilika za testiranje svojih sposobnosti u usporedbi s drugim talentiranim umjetnicima. Huawei zato kroz Next Image nudi korisnicima priliku da svoju strast pretvore u nešto više. Bez obzira je li riječ o amaterskim ili profesionalnim fotografima, jedna izvanredna fotografija može otvoriti put prema srcima članova žirija i dobivanju pažnje među globalnom publikom. Korisnici su pozvani da pokažu svijet kroz prizmu svojeg objektiva, a pritom trebaju imati na umu da su hrabrost, jedinstvenost i autentičnost priče prikazane na njihovim fotografijama ključ za privlačenje pozornosti.

Vlasnici Huaweijevih uređaja pozvani su da kroz razne perspektive otkriju vizualnu ljepotu oko sebe kroz pet različitih kategorija:

 • Blizu daleko: Koristite kameru svog pametnog telefona za snimanje skrivenih dragulja i različitih perspektiva – bilo da ste u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.
 • Laku noć: Snimite zabavne trenutke noću ili pri slabom svjetlu. Odrazite atmosferu trenutka i budite kreativni.
 • Zdravo, živote!: Slika vrijedi tisuću riječi - zato zabilježite i podijelite emociju ili inspiraciju koju crpite iz svoje svakodnevice.
 • Lica: Eksperimentirajte s identitetom i snagom portretne fotografije. Snimite lica vama dragih osoba.
 • Pripovjedač: Iskoristite niz fotografija koje odražavaju emociju kako bi ispričali svoju osobnu priču. Priča mora sadržavati 3-9 fotografija.

Svaki natjecatelj ima priliku osvojiti sljedeće nagrade na globalnom natjecanju:

 1. Velika nagrada: Fotograf godine (3 pobjednika)
  • 10.000 dolara iz Next Image fonda
  • Huawei P40 Pro
  • Elektronički certifikat o nagradi
 2. Pobjednici kategorija (15 pobjednika)
  • 1.000 dolara iz Next Image fonda
  • Huawei P40 Pro
  • Elektronički certifikat o nagradi
 3. Prvi pratitelji (50 pobjednika)
  • Huawei P40 Pro
  • Elektronički certifikat o nagradi
 4. Treće mjesto (5 pobjednika)
  • Huawei P40 Pro

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Comping
Huawei
HT
IBM iX
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2023. CroPC.net

                    

Preporučujemo: AvalonTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.