| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Želite više znati o blockchainu? Prijavite se na besplatni webinar - CroPC.net

Želite više znati o blockchainu? Prijavite se na besplatni webinar

Webinar koji organizira veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj na temu

Webinar koji organizira veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj na temu 'Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima', održat će se u utorak 21. srpnja u 14 sati.

Webinar o prednostima korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima organizira veleposlanstvo SAD-a i na njemu će govoriti predstavnici blockchain udruga iz Hrvatske, Europe i Sjedinjenih Država

Znate li što je Blockchain? Uvijek vas je zanimalo što je to, ali niste istraživali? Poznato je da je blockchain tehnologija osnova za kriptovalute, međutim znate li da se blockchain tehnologija tj. njen princip, počinje uspješno koristiti i u drugim sektorima, nevezanim za kriptovalute? U početku je bio bitcoin. U to vrijeme su se kripto valute i blockchain tehnologija smatrali prolaznom modom. Međutim, vremena se mijenjaju: nedavno je World Economic Forum predvidio kako će 2025. godine transakcije temeljenje na blockchainu vjerojatno predstavljati 10 posto ukupnog globalnog BDP-a. Blockchain će uskoro postati vezan uz sektore poput turizma, energetike, državne administracije, zdravstva, poljoprivrede, auto industrije, intelektualnog vlasništva itd.

Webinar koji organizira veleposlanstvo SAD-a u Hrvatskoj na temu 'Prednosti korištenja blockchain tehnologije u industrijskim sektorima', održat će se u utorak 21. srpnja u 14 sati.

Na Webinaru će govoriti predstavnici blockchain udruga iz Hrvatske, Europe i SAD-a. Predstavit će se i dvije američke tvrtke koje već dugo vremena uspješno razvijaju svoje proizvode i usluge na bazi ove tehnologije, a koje nisu povezane s kriptovalutama.

Očekuju se i sudionici iz Europe i SAD-a, kao i poseban interes domaćih i stranih IT tvrtki, predstavnika poduzeća iz spomenutih industrijskih sektora, gradonačelnika, različitih ministarstva, sveučilišta kao i entuzijasta koji žele nešto novo naučiti iz "prve ruke". Link za besplatni pristup webinaru možete pronaći ovdje.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675