Huawei

Huawei u našoj regiji CEE&Nordic želi digitalno educirati više od 18.000 studenata i poslovnih partnera

Huawei je vodeći svjetski pružatelj infrastrukture i komunikacijskih tehnologija i pametnih uređaja
Huawei je vodeći svjetski pružatelj infrastrukture i komunikacijskih tehnologija i pametnih uređaja
Huawei je vodeći svjetski pružatelj infrastrukture i komunikacijskih tehnologija i pametnih uređaja

Huawei je održao prvi online Eco-Connect summit za srednjoistočnu i sjevernu Europu, okupivši više od 1.000 poslovnih partnera. Teme summita bile su povećanje investicija u razvoj digitalne inovativnosti i ubrzanje digitalne transformacije kako bi razvili snažnije digitalne ekonomije

„Globalizacija i suradnja su ključne za uspješnu digitalnu transformaciju“, rekao je Jamaes Li, član nadzornog odbora i predsjednik Huaweijevog poslovanja u Europi: „Zajednički uspjeh je ključan. U svijetu u kojem smo svi povezani, ni jedna država ne može samostalno upravljati digitalnom transformacijom koja je izuzetno složena. U proteklih nekoliko godina, kroz suradnju na razvoju digitalizacije, uspjeli smo ubrzati digitalnu transformaciju u srednjoistočnoj i sjevernoj Europi. Samim time rasla je i naša poslovna zajednica. Zalažemo se za stalna i sve veća ulaganja u regiju i nastavit ćemo raditi s našim partnerima na izgradnji zdravog i prosperitetnog ekosustava za sve.“

Za vrijeme summita Huawei je predstavio plan budućih ulaganja u razvoj lokalnih ekosustava koji se temelji na izgradnji snažnog i održivog bazena digitalnih talenata u regijama. Do 2023. godine tvrtka želi osposobiti više od 18.000 lokalnih studenata i partnera za digitalne vještine sljedeće generacije, dok globalno govorimo o brojci od više od 700.000 obučenih stručnjaka.

Ključna poluga za dosezanje tog cilja je Huawei ICT Akademija, ambiciozan projekt digitalne edukacije temeljen na više od 900 partnerstava s međunarodnim sveučilištima diljem svijeta. Akademija pruža mogućnost upisa niza tečajeva nakon kojih se mogu dobiti certifikati za rad na nizu najsuvremenijih tehnologija, uključujući 5G, AI, cloud, big data i IoT. Bez obzira na to je li cilj unapređenje digitalnih vještina ili unapređenje karijere, i studenti i poslovni ljudi mogu imati korist od ovih programa.

„Daljnjim rastom i napretkom proširit ćemo mrežu partnera u našem ekosustavu“, rekao je Frank Chen, potpredsjednik odjela za globalne partnere u Huawei & EBG: „Cilj je pružiti više treninga, poslovnog savjetovanja i ideja za dizajn mreže. Sve to kako bi podržali njihov rast, te kroz širenje, napredak ekosustava kao cjeline. Jaki vjetrovi mogu slomiti jedno drvo, ali ne mogu uništiti šumu. Ovo su teška vremena za sve, ali ako ostanemo zajedno možemo ih prebroditi“.

Huawei je na summitu predstavio i seriju novih ICT rješenja, uključujući demonstraciju nove Wi-Fi 6 tehnologije pomoću AR tehnologije. Osim toga, predstavljena su i rješenja za međusobno povezivanje podatkovnih centara, zatim najbrži sustav pohranjivanja na svijetu ALL-Flash, te novi flagship proizvod SmartLi UPS – rješenje za pohranu podataka dizajnirano za UPS.

Cilj Huaweijevog Eco-Connect 2020 summita je rješavanje izazova te stvaranje novih prilika jedinstvenih za ICT ekosustave srednje i istočne te sjeverne Europe. Huawei se nada da će radeći s partnerima iz cijele regije promovirati digitalnu transformaciju, istražiti mogućnosti inteligentne budućnosti i izgraditi fleksibilnije digitalne temelje za svakoga od nas.

Huawei je vodeći svjetski pružatelj infrastrukture i komunikacijskih tehnologija i pametnih uređaja. S integriranim rješenjima kroz četiri ključne domene - telekomunikacijske mreže, IT, pametne uređaje i usluge u oblaku - posvećeni smo digitalnom pristupu svakoj osobi, kući i organizaciji s ciljem izgradnje potpuno povezanog, inteligentnog svijeta.

Huaweijev portfelj proizvoda, rješenja i usluga konkurentan je i siguran. Kroz otvorenu suradnju s partnerima iz ekosustava stvaramo trajnu vrijednost za naše kupce, radeći na osnaživanju ljudi, obogaćivanju svakodnevnog života i nadahnjujući inovacije u organizacijama svih oblika i veličina.

Inovacija je kod Huaweija usmjerena na potrebe kupaca. Mnogo ulažemo u osnovna istraživanja, fokusirajući se na tehnološke iskorake koji pokreću svijet naprijed. Imamo više od 194.000 zaposlenih, a poslujemo u više od 170 zemalja i regija. Osnovan 1987. godine, Huawei je privatna tvrtka u potpunom vlasništvu svojih zaposlenika.

Zadnje recenzije

Igrali smo

PARTNERI

A1
Adriatic
AKD
Algebra
Bosch
Huawei
HT
IN2
Infodom
Lenovo
Njuškalo
Telemach
Einhell

ISSN: 1846-8675

© 2006. - 2024. CroPC.net

                    

Preporučujemo: cyber_FolksTemplatePlazza

CroPC.net upotrebljava internetske kolačiće (eng. cookies). Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja.