| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Power BI Zoom Factor donosi edukaciju o BI-u i novoj generaciji prodajnih izvještaja - CroPC.net

Power BI Zoom Factor donosi edukaciju o BI-u i novoj generaciji prodajnih izvještaja

Tijekom dva tjedna direktori, menadžeri, predsjednici uprava, podatkovni stručnjaci, BI stručnjaci i zaposlenici zaduženi za izradu poslovnih izvještaja pohađat će webinare na kojima će naučiti više o prednostima i implementaciji BI-a

Digitalni tečaj Power BI Zoom Factor održat će se od 19. svibnja do 5. lipnja i okupiti podatkovne i poslovne stručnjake iz 24 države, koji će se educirati o BI-u, pogledati demonstracije najboljih praksi podatkovne analize i vizualizacije podataka te razmijeniti uspješne poslovne priče

Nakon edukacije, sudionici se mogu uključiti u natječaj u pripremi poslovnog izvještaja, tijekom kojeg će primijeniti novostečeno znanje da izrade interaktivne prodajne izvještaje sljedeće generacije.

Tisuće tvrtki planiraju početi koristiti Business Intelligence (BI). Ulaganja u BI tehnologije se neprestano povećavaju s ciljem stvaranja kulture pametnog odlučivanja temeljenog na podacima.

Power BI Zoom Factor  okupit će poslovnu zajednicu i kreatore BI izvještaja iz više od 20 država i osigurati im platformu za učenje i prijenos znanja. Tvrtke mogu napraviti praktične BI planove da bi podaci bili jednostavni, pristupačni, mobilni i interaktivni za svakog zaposlenika.

Tijekom dva tjedna direktori, menadžeri, predsjednici uprava, podatkovni stručnjaci, BI stručnjaci i zaposlenici zaduženi za izradu poslovnih izvještaja pohađat će webinare na kojima će naučiti više o prednostima i implementaciji BI-a, najnovijim alatima i tehnologijama i trendovima. Čut će i neke uspješne primjere te iskustva tvrtki koje koriste BI izvještaje.

Organizator tečaja je ZoomCharts u suradnji s Microsoftom.

„Ovaj tečaj skrenut će pažnju na važnost podataka u donošenju poslovnih odluka. Brojne tvrtke još uvijek podcjenjuju potrebu za BI-em – što prije počnu oblikovati svoju kulturu u pogledu postupanja s podacima, tim prije će moći identificirati faktore koji utječu na njihov rast i donositi odluke na temelju podataka. Tijekom tečaja poseban naglasak će biti na prodajnim izvještajima nove generacije jer je prodaja glavni fokus većine tvrtki u svim industrijama,“ komentirao je Janis Volbergs, glavni izvršni direktor društva ZoomCharts.

„Podaci su temelj svake dobre odluke. U svijetu modernog menadžmenta, važno je da su podaci dostupni u stvarnom vremenu, da ih je jednostavno analizirati te vizualno razumjeti i pregledati. S razlogom sve više govorimo o razvoju temeljenom na podacima, i to na razini tvrtki, organizacija, pa i cijele države. Zato smo u Latviji zajedno sa svojim partnerom, tvrtkom ZoomCharts, stvorili jedinstven online program za učenje o podatkovnim tehnologijama. Pozivam sudionike iz Latvije i još 23 države da sudjeluju na tečaju Power BI Zoom Factor, čime se također povećava međunarodni ugled IT industrije u našoj državi ”,  istaknula je Renate Strazdina, direktorica Microsofta Baltik. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se registrirati putem web stranice  zoom.bi.

Pin It

Recenzije

View this post on Instagram

A post shared by CroPC.net (@tehnologija) on

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675