| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Digitalni sajam „Channel Trends+Visions“ kreće i međunarodno - CroPC.net

Digitalni sajam „Channel Trends+Visions“ kreće i međunarodno

Na ovom međunarodnom digitalnom sajmu, prodavači mogu očekivati razne zanimljive prezentacije i webinare

Nakon digitalnog uspjeha CTV sajma u DACH regiji, 28. travnja, digitalni sajam će se održati i u svih ostalih 20 država u kojima je ALSO zastupljen: Francuska, Nizozemska, Belgija, skandinavske zemlje, Poljska, baltičke zemlje, Ukrajina, Bjelorusija, Rumunjska, Hrvatska, Slovačka, Slovenija, Češka i Mađarska

Zahvaljujući digitalizaciji broj posjetitelja u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji je bio značajno veći nego na prijašnjim sajmovima. Štoviše, posjetitelji su ovu digitalnu verziju sajma smatrali jako korisnom jer su mogli pratiti svaku temu koja ih zanima, zahvaljujući snimljenim prezentacijama. To se također odrazilo na intenzitet aktivnosti: svaki od više od 6.000 posjetitelja je sudjelovao na oko 5 prezentacija ili webinara, što zajedno broji više od 100.000 registriranih klikova.

Gustavo Möller-Hergt, glavni izvršni direktor tvrtke ALSO: «Pozitivne povratne informacije naših posjetitelja, bilo na digitalnoj oglasnoj ploči, bilo kroz razgovore s našim zaposlenicima, uvjerili su nas da ovakav format učinimo dostupnim našim kupcima u svim ALSO zemljama.»

Na ovom međunarodnom digitalnom sajmu, prodavači mogu očekivati razne zanimljive prezentacije i webinare. Sudjelovat će brojni proizvođači. Od 8. travnja prodavači se mogu registrirati za besplatno sudjelovanje na web stranici odgovarajuće zemlje.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675