| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Dani komunikacija pomiču termin održavanja na jesen 2020. - CroPC.net

Dani komunikacija pomiču termin održavanja na jesen 2020.

kotizacije i Maistrini smještajni kapaciteti kupljeni za ovogodišnje trodnevno festivalsko izdanje svakako vrijede za novi termin u listopadu 2020.

Dani komunikacija ove će se godine umjesto početkom travnja održati od 29. do 31. listopada 2020., nastavno na preporuke Svjetske zdravstvene organizacije vezano uz globalnu situaciju sa širenjem koronavirusa, organizatori su donijeli odluku o pomicanju datuma održavanja Dana komunikacija 2020 s proljeća na jesen

Odluka o novom terminu donesena je i zbog činjenice da su kompanije u kojima radi dio predavača i sudionika zabranile putovanja, kao i sudjelovanja u većim događanjima. Odabirom novog termina Dani komunikacija pridružili su se cijelom nizu drugih međunarodnih i domaćih događanja koja, stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog pojedinca, održavanje prilagođavaju trenutno neizvjesnim okolnostima.

Organizatori ujedno zahvaljuju svim dugogodišnjim prijateljima festivala i vjernim sudionicima koji su osigurali svoje mjesto na festivalu te poručuju da kotizacije i Maistrini smještajni kapaciteti kupljeni za ovogodišnje trodnevno festivalsko izdanje svakako vrijede za novi termin u listopadu 2020. – i vrijedna su investicija u znanje, poslovanje, ali i napredak domaće struke.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675