| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Kako odrediti cijenu vaše SaaS usluge ili softvera? - CroPC.net

Kako odrediti cijenu vaše SaaS usluge ili softvera?

Određivanje cijene softvera, pogotovo softvera koji se nudi korisnicima kao usluga u oblaku, uvijek zadaje glavobolju tvrtkama, pogotovo onima koje tek ulaze u ovo područje

Tvrtke GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi, i TestDome, on-line sustava za testiranje kandidata za posao, održat će u utorak, 3. ožujka, šesti u nizu besplatnih meet-upova pod nazivom iPosao iPivo

Predavanje na ovom meet-upu bit će na engleskom jeziku, a održat će ga Željko Švedić, suosnivač TestDomea, na temu „How to price your SaaS or software product“.

Određivanje cijene softvera, pogotovo softvera koji se nudi korisnicima kao usluga u oblaku, uvijek zadaje glavobolju tvrtkama, pogotovo onima koje tek ulaze u ovo područje. Kako postaviti cijenu da maksimizirate zaradu, a da pri tome ne odbijete prevelik broj kupaca kojima ćete biti preskupi? Vrijedi li još uvijek pravilo da softver košta do 1.000 dolara ili od 10.000 dolara naviše? Kako se s ovim problemima nosi vaša konkurencija?

U jednosatnom predavanju Željko će obraditi ove teme, fokusirajući se na sistematski pristup problemu cijene uključujući A/B testiranje na vašem webu, korištenje cijene kao strategije za tržišno pozicioniranje i prilagođavanje konkurenciji. Željko će također objasniti i zašto će se vaši korisnici opirati bilo kakvoj promjeni cjenovnog modela te kako nadići taj problem.

Serija iPosao iPivo zamišljena je kao niz meet-upova o temama vezanim za uspješno poslovanje putem Interneta. O svim temama na meet-upovima govorit će ljudi koji imaju bogato iskustvo njihove primjene u praksi.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675