| | | | |

powered_by_lenovo_2020 HACK-A-THON 20 održava se od 17. do 19.1.2020. u Hotelu Krilo - CroPC.net

HACK-A-THON 20 održava se od 17. do 19.1.2020. u Hotelu Krilo

Od opreme jedino je potrebno ponijeti svoje prijenosno računalo, dok će sve ostalo osigurati Hotel Krilo

HACK-A-THON 20 je 24-satno natjecanje za kreiranje inovativnog rješenja, odnosno aplikacije koja će upravljati robotom na jednu od zadanih tema, a samet teme su tajne do početka hackathona

Ono što se zasad zna jest da će biti ponuđeno nekoliko tema, odnosno zadataka na izbor, ovisno o preferencijama i znanjima natjecatelja. Po isteku hackathona, svi će timovi pred stručnim žirijem prezentirati svoje funkcionalno rješenje odabrane teme uz pomoć AlphaBota na inovativan i zanimljiv način.

Svaki tim može imati 2-5 članova. Timovi samostalno odabiru jednu od dvije ponuđene kategorije u kojima se žele natjecati:

  1. AlphaBot
  2. AlphaBot + mobile app

Od opreme jedino je potrebno ponijeti svoje prijenosno računalo, dok će sve ostalo osigurati Hotel Krilo. Osim opreme, hotel će se pobrinuti za smještaj, hranu i piće, grickalice, goodie bagove, tombolu, party... i za ono najvažnije: fond novčanih nagrada od 20.000 kn.

Ono što je još važno napomenuti jest da će natjecatelji na raspolaganju imati i stručne mentore koji neće biti škrti na davanju savjeta ukoliko zapnu.

„Glavni su ciljevi ovakvih natjecanja poticanje mladih na kreativnost, inovativnost i stjecanje iskustva rada u timu, ali i pod pritiskom jer ipak trebaju unutar 24 sata iznjedriti originalnu aplikaciju koja će biti iskoristiva u široj primjeni“, rekao je Marin Cokarić, direktor Hotela Krilo, te nadodao: „Svim natjecateljima HACK-A-THONa 20 želim puno uspjeha i dobru zabavu. Vidimo se!“

Kako bi se natjecatelji mogli što kvalitetnije fokusirati na svoj zadatak, organizator je pripremio iznenađenje. Nakon proglašenja pobjednika i partija, svima će biti osigurano još jedno noćenje s doručkom prije odlaska.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675