| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Sony na CES-u 2020. ističe svoj razvoj kao 'kreativno društvo za zabavu čvrsto utemeljeno na tehnologiji' - CroPC.net

Sony na CES-u 2020. ističe svoj razvoj kao 'kreativno društvo za zabavu čvrsto utemeljeno na tehnologiji'

PlayStation4 je do sada prodan u više od 106 milijuna primjeraka diljem svijeta
PlayStation4 je do sada prodan u više od 106 milijuna primjeraka diljem svijeta
PlayStation4 je do sada prodan u više od 106 milijuna primjeraka diljem svijeta

Sony nastoji isporučiti proizvode, sadržaj i usluge koji odjekuju kod ljudi i ostvaruju pozitivan utjecaj na društvo, a na temelju Sonyjeve svrhe koja glasi "ispuniti svijet emocijama snagom kreativnosti i tehnologije"

 

Predsjednik i direktor tvrtke Kenichiro Yoshida na Sonyjevoj je konferenciji za medije održanoj prije otvaranja CES-a izjavio: „Kreativnost je snažna pokretačka snaga koja Sony pokreće prema naprijed. Kada se kreativnost kombinira s našom tehnologijom, nezaustavljiva je.” 

Zatim je predstavio najnovije ponude tvrtke Sony i nova dostignuća iz Sonyjeve ponude elektronike i zabave.

Riječ je preuzeo Jim Ryan (predsjednik i direktor Sony Interactive Entertainmenta), koji je najavio kako je PlayStation4 sada prodan u više od 106 milijuna primjeraka diljem svijeta, a PlayStation Network je dosegao 100 milijuna aktivnih korisnika mjesečno. Zatim je spomenuo najnovije tehnologije i svojstva PlayStationa5, koji bi trebao doći u prodaju krajem godine te otkrio novi dizajn loga. 

“Naše obećanje PlayStation zajednici od 100 milijuna korisnika je pružanje najboljeg i najvećeg sadržaja te pružanje jedinstvenih iskustava igračima uz nevjerojatnu brzinu.”

U sportskoj produkciji koja ide uživo, Sony je predstavio najnovije postignuće koncepta zajedničke provjere s NBC Sports i Verizonom u utakmici američkog nogometa. David Mazza (tehnički direktor NBC Sports Group), naglasio je očekivanja za Sonyjeve tehnologije za medijsku produkciju za emitiranje te bežičnu komunikacijsku tehnologiju koja donosi nove mogućnosti u procesu rada sportske produkcije uživo.

Nadalje, Yoshida je izjavilo da, "Nije pretjerivanje reći da je Mobile glavni trend u posljednjem desetljeću. Vjerujem da će sljedeći mega-trend biti mobilnost", te je otkrio prototip vozila koji uključuje tehnologije snimanja i osjetljivosti koje doprinose sigurnijoj i pouzdanijoj autonomnoj vožnji te niz naprednih elektroničkih tehnologija koje zajedno isporučuju neviđeno iskustvo zabave u automobilima. Zaključio je svoje izlaganje rekavši da će pored nastojanja da doprinese društvu, „Sony će se i dalje razvijati kao kreativna kompanija za zabavu čvrsto utemeljena na tehnologiji.“

Pin It

Recenzije

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675