| | | | |

powered_by_lenovo_2020 Peti meet-up iPosao iPivo - CroPC.net

Peti meet-up iPosao iPivo

Serija iPosao iPivo zamišljena je kao niz meet-upova o temama vezanim za uspješno poslovanje putem Interneta

Tvrtke GemBox, dobavljač softverskih komponenti razvijenih u .NET-u i Javi, i TestDome, on-line sustava za testiranje kandidata za posao, održat će u utorak, 5. studenog, peti u nizu besplatnih meet-upova pod nazivom iPosao iPivo

Predavanje na ovom meet-upu bit će iznimno na engleskom jeziku, a održat će ga Mario Živić, suosnivač TestDomea, na temu „Hiring developers demystified“.

Zapošljavanje kvalitetnih softverskih inženjera ključno je za uspjeh bilo koje tvrtke koja se bavi razvojem softvera, no posloprimci i poslodavci u ovom slučaju često imaju različite poglede o tome na koji način najbolje iskomunicirati i procijeniti vještine kandidata, što znatno otežava taj proces.

Mario će na predavanju obuhvatiti nekoliko različitih pristupa koje koriste obje strane te pojasniti njihove prednosti i mane, ali će predstaviti i pristup koji su razvili znanstvenici za obradu podataka (data scientists) za zapošljavanje u vlastitoj branši, koji se izuzetno dobro uklapa i u zapošljavanje softverskih inženjera.

Serija iPosao iPivo zamišljena je kao niz meet-upova o temama vezanim za uspješno poslovanje putem Interneta. O svim temama na meet-upovima govorit će ljudi koji imaju bogato iskustvo njihove primjene u praksi.

Ovaj meet-up peti je po redu u seriji iPosao iPivo. Prvi se održao u ožujku, a prisutnima je ponudio odgovor na pitanje kako doći do 10 000 stranih kupaca bez aktivne prodajne sile, koristeći samo snagu Googleove tražilice. Na drugom meet-upu održanom u travnju tema je bila kako uspostaviti procese u tvrtki koja uopće nema ured, dok se na trećem, održanom u lipnju, govorilo o tome kako početi globalno prodavati softveru jedno poslijepodne. Prvi jesenski meet-up održan je u rujnu, a bavio se temom A/B testiranja za male firme.

Svako od predavanja pratilo je više od 80 sudionika, a snimke možete pogledati na YouTubeu:

https://youtu.be/5ASPs_Vo3M4 

(Kako doći do 10.000 stranih kupaca putem Googlea)

https://youtu.be/EA02sUIiwHY 

(Kako radi 100% remote firma)

https://youtu.be/vRSuvllJQqo 

(Kako početi globalno prodavati softver u jedno poslijepodne)

https://youtu.be/DStzbszwXLE 

(A/B testiranje za male firme)

Nakon meet-upa slijedi od 19:00h jednosatno druženje uz pizzu i pivo na kojemu ćete moći Željka i njegove kolege i izravno pitati o prodaji softvera putem Interneta.

Pin It

Pretraži

© 2006 - 2020. CroPC.net

ISSN: 1846-8675