| | | |

Bivši 'pirat' Arash Pendari dolazi na Digital Shapers konferenciju

Pin It

Ovaj serijski poduzetnik, rođen u Iranu, ali odrastao u Švedskoj, prvu je tvrtku osnovao u dobi od svega 18 godinaOvaj serijski poduzetnik, rođen u Iranu, ali odrastao u Švedskoj, prvu je tvrtku osnovao u dobi od svega 18 godina

Na ovogodišnje izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers, čija je središnja tema digitalizacija, dolazi i bivši 'pirat', a danas vlasnik tvrtke Vionlabs koja poboljšava korisničko iskustvo za sve ljubitelje filmova i televizije - Arash Pendari

Ovaj serijski poduzetnik, rođen u Iranu, ali odrastao u Švedskoj, prvu je tvrtku osnovao u dobi od svega 18 godina. U kinu Kaptol Boutique Cinema će ispričati sudionicima zašto je odustao od 'piratstva', je li Netflix zaista tako dobar streaming servis, koje su posljedice ilegalnog skidanja video sadržaja s interneta i kako uopće pronaći platformu koja uspješno filtrira sadržaj prema korisničkim interesima. Njegov Vionlabs prikuplja filmske, televizijske i VOD sadržaje, a posebnom tehnologijom omogućava korisnicima da budu izloženi sadržaju koji ih zanima. Pendari je zasigurno jedan od najglasnijih zagovornika kvalitetnih digitalnih streaming servisa.

„Kada korisnici pretražuju sadržaj, moraju otići na nekoliko web lokacija da bi pronašli sve što ih zanima, a zbog nedostatka informacija nerijetko završe s ilegalno skinutim filmovima ili serijama. Upravo sam zbog toga odlučio napraviti platformu koja na jednom mjestu nudi sve informacije, raznovrsni sadržaj te vrhunsku AI tehnologiju koja će zaista prema preferencijama korisnika kategorizirati, a onda i ponuditi personalizirani sadržaj“, objašnjava Pendari.

Organizator konferencije Digital Shapers, RTL Hrvatska, svjestan je koliko je dubinska transformacija medija, gospodarstva i cijelog društva nužna te zato svake godine u Zagreb dovodi zanimljive međunarodne govornike poput Pendarija kako bi predstavili svoja digitalna rješenja, podijelili svoja iskustva i prakse te prenijeli svoja znanja.

Pin It

Izbor urednika...

Test: Huawei Mate 20 Pro
Porsche među telefonima
Test: Adata XPG Gammix S11 480GB SSD
warp speed među SSD-ovima
Test: QBrick System One
prvi i zadnji kovčeg za alat koji ćete trebati
Test: Einhell VARRITO
jedan za sve
Test: Oral-B Genius 10000N
pametno pranje zubi

Traži... Pretraži CroPC

© 2006 - 2019. CroPC.net

ISSN: 1846-8675